Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

Chat logs.

245 pregleda · 13 odgovora · otvorena 24.03.2010. u 12:34

Eh ovako imam jedan problem.

U chat logs čuvam konverzacije već 2 godine(imam par dragih). Nije to toliko bitno al et..

Uglavnom,sinoć uđem da pročitam jednu,kad imam šta vidjet. Nema nijedne. Svi se folderi izbrisali,i ostale konverzacije samo od sinoć.

Kontam da se nisu slučajno premjestile(jer se jednom tako desilo).. Pokaže da nema,al ustvari bile tu. (Tad sam u search ukucao i našao).. Ali sad nema ni tu.

Molim bez spamanja i glupih odgovora. Ako je malo bodova dat ću još.

I ko pomogne dobit će aplauz od : nera_f

Tema odobrena od : nera_f

Hvala.
Da nisi donedavno formatirao računar, jer se izbrišu ako to učiniš?
reLo je napisao/la:
Da nisi donedavno formatirao računar, jer se izbrišu ako to učiniš?
Ma nisam. Jučer čitao. Maloprije uđem,nigdje ništa. :/
Jesil gledao u my documents tamo moraju bit ako nisi formatirao..:D
ellyx je napisao/la:
Jesil gledao u my documents tamo moraju bit ako nisi formatirao..
Gledao sve,tražio pomoću search,nema.
Parker0702 je napisao/la:
Da nisi novog usera napravio na racunalu?
Nisam.
sigurno ti se pojavilo na msn kad si pricao sa nekim "da li zelite da ocistite messinger(tako ce vam bolje i.. raditi messinger..)" ako si kliknuo da sva se historija obrise..

a to mozes samo vratiti kad odes u browser(kojim otvaras chatlog) i pogledas ima li u history..(ako se i ona nije obrisala)
njanjaOwnagE je napisao/la:
Nisam.
probaj ovako udji na msn pa opcije pa onda poruke (messages) i dole ono cuvaj moje razgovore u ovoj fascikli : i vidi koje ti je mjesto tu odabrano onda pogledaj tamo
Jedino da pokusas s nekim recovery programom - Recuva da potrazis, ili udari system restore mozda ti nekim cudom vrati.
Jesi pokusao da udjes na msn ,tj da se logujes i na options provjeri da li ti je ukljuceno ili iskljuceno , pa zatim probaj rr komp , ili jednostavno da kliknes na kontakt i "view chat history ili log" sretno
vjerovatno, poslije one sjebade s msnom juce, da je sve otislo u pm, ja juce nisam mogao pisat nikom, izbaci ono da nije stiglo, pa me izbacilo s msna, morao sam ukucat ponovo pw i mail, koji je inace bio zapamcen na racunaru, sad gledam chat logo, imam samo od ovog mjeseca
Probaj da u My documentsu, gdje i treba da se nalazi chat log, ukucaš /my chat logs. Trebalo bi izgledati ovako :
My Documents/my chat logs
Desi se ponekad da se folderi i fajlovi sami sakriju, a na searchu ne traži skrivene foldere.
Ovo trebaš ukucati ako koristiš chat logs od messenger plusa. Ako ne, onda idi na Tools- Folder options- View i Show hidden files and folders i onda naći.
Idi na www.recuva.com i probaj tu naci.

Radi 99%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.