Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN problem

68 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.03.2010. u 22:40

Pozz dragi gameri..
Imam problema s msn-om.
Udjem na msn i dopisujem se jedno vrijeme i odjednom me izbaci iz msn-a, pise Your connection with Windows Live messenger has been lost.. reconnecting in .. Nemam problema s konekcijom, ne diskonetuje se, sam msn zeza. Ne ulazi mi niko na msn, jer je sad moguce login na 1msn preko vise racunara,..
Imam najnoviji windows live msn i prije nikad nisam imao ovaj problem.. THX svima
Da nije možda upao neki virus ? :/

Imao sam ja jednom takav problem,i morao uraditi system restore =)
pa i meni se to nekada desi , to ti je greska na msn u il nesto nzm , isto kao u cs kad ti pukne net pa dodje odma . to je to valjda :)

opustenica
ma ne bi se ja zalio da mi se to desi 1 u 24h nego mi se desava svakih 10 min.. :S
Sto se virusa tice, sumnjam da je upao jutros sam radio scan, a ovo mi se desava vec 7 dana :S
@ Nije do konekcije ...
Dešavalo se i meni par puta, mislio sam da mi je do konekcije, a možda je i tebi :/
kijo je napisao/la:
delete msn
install ponovo
5 puta delete.. 5 puta reinstall ..
Isti problem
Vjerovatno je do konekcije, jer postoji mogućnost, da kada si konektovan na internet, ne možeš ništa raditi, isto kao da nisi konektovan, a to ne možeš skontati dok ne probaš otvoriti stranicu. Ako nije do toga, onda probaj sa nekim msn virus removerom, nema ništa drugo biti
gl
mashk3 je napisao/la:
5 puta delete.. 5 puta reinstall ..
Isti problem
neznam majke mi onda , meni to nekada bude i nznm vrati se :)

huh
neki virus si je**n ubacio u komp , instaliraj nod 32 na najvecem update u i skeniraj citav kom p !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.