Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN problem

68 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.03.2010. u 14:48

e ovako , prijateljica mi imala valjda 9.0 msn sta ja znam :S i pokupila virus na one poruke sto neko salje i nije mogla to rijesit stalno je izbacivalo , i ulazi na onu staru verziju msn'a sto dodje uz kompjuter i govori nesto kad ona ode na sign out , i kada god upali neko njen kompjuter , udje joj automatski na msn , kada ona izadje sa msn'a opet joj udje. Bar tolko kolko sam ja skonto da je objasnila . Pa sad zna li neko kako to da rijesi?
a da instaliras antivirus???i da skeniras??? i da pobrises sve msn-ove i instaliras??
Tools-Options-preferences-odznačiti "run windows messenger when windows starts "
Mada je lakše da skine msn virus removal i obriše te viruse nego da se pati sa onom očajnom verzijom msn-a.
ima ona antivirus valjda , nezz jel skenirala.
@Volume nije to to , nego kad upali kompjuter udje joj u msn ono isto ko kad klikne na sign in tako joj kad pali kompjuter udje u msn i vidi ko je online.... nije strihirala sign me in automaticly.
kage993 je napisao/la:
ima ona antivirus valjda , nezz jel skenirala.
@Volume nije to to , nego kad upali kompjuter udje joj u msn ono isto ko kad klikne na sign in tako joj kad pali kompjuter udje u msn i vidi ko je online.... nije strihirala sign me in automaticly.
Ovo je takav tip messengera koji kada se neko prvi put "signinuje" on ostaje na remember me i sign me in automatically. Znam na šta misliš, čim se konektuje na internet ono udje u njega a ti i ne skontaš dok ti neko nešto ne napiše.Samo neka odznači ovo i neće više samo ulaziti.
link
Neka skine ovo, pobrisaće sve viruse
System restore,moj predlog :)

Samo vrati unazad vrijeme dok nije prihvatila taj virus,i zdrao =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.