Pozdrav svima.
Neki neznaju, neki znaju, da sam banan vec 2,3 mjeseca bez ikakvog razloga (osim OBOSTRANE svadje sa jednim glupanom), al eto, kad niko nema volje da odbana nema veze
. Da predjem na temu. Neko mi je prohakovao password od msna, a samim time promjenio password od facebooka i mnogih drugih accounta te mi nanjeo ogromnu stetu. Zanima me da li ovdje ima neko ko zna "prohakati" ili na neki način pronaći i promjeniti password od mog mail-a, te ga meni poslati na PM.
mail: [email uklonjen]
Nagrada je 3KM kredita. Hvala vam unaprijed!
Sutra ću ili eventualno večeras kasno u večer pogledati da li je iko imao volje pomoći!
-Scandal
Have fun, stay cool

ps. izvinjavam se ako sam prekršio neko novije pravilo portala, jer nisam otvarao isti već 3,4 mjeseca!
Neki neznaju, neki znaju, da sam banan vec 2,3 mjeseca bez ikakvog razloga (osim OBOSTRANE svadje sa jednim glupanom), al eto, kad niko nema volje da odbana nema veze
. Da predjem na temu. Neko mi je prohakovao password od msna, a samim time promjenio password od facebooka i mnogih drugih accounta te mi nanjeo ogromnu stetu. Zanima me da li ovdje ima neko ko zna "prohakati" ili na neki način pronaći i promjeniti password od mog mail-a, te ga meni poslati na PM.mail: [email uklonjen]
Nagrada je 3KM kredita. Hvala vam unaprijed!
Sutra ću ili eventualno večeras kasno u večer pogledati da li je iko imao volje pomoći!
-Scandal
Have fun, stay cool

ps. izvinjavam se ako sam prekršio neko novije pravilo portala, jer nisam otvarao isti već 3,4 mjeseca!

sry.. usto sam maloprije