codex je napisao/la:
Haha ne mogu vjerovat sta citam, znaci ko nije regan na taj forum dobice ban sto je ovdje piso na temu reklamiranja free foruma+non steam server, koja je davno trebala bit izbrisana i autor sankcionisan, ali u ovom slucaju je sve suprotno tema stoji niko je ne brise a mi trebamo sutjet i 'ne mjesat se u admin. poslove' jer kao sve se regularno odradjuje i plus onaj ko je regan na taj forum ce dobiti imunitet od bana, pa se moze zakljucit da je ovo primoranje na reganje na taj forum jer ako bi ja sad otiso na taj forum i rego se ne bi dobio ban (svejedno mi), hah il sam ja nesto pogresno shvatio... ?
Ne mogu da se svadjam sa nekim sto misle da su ko fol nesto pametni!
Prvo odakle ti to da je forum free idolu!
www.cs-brijesnica.com/cpanel
http://vladix.net/hosting/component/option,com_webhosting/task,details/id,7/Itemid,37/
Da pohvlaim Vladix-a ovom prilikom host mu je idealan!
I cuj non steam! Ajde mi reci koji je to server kod nas steam! Balkan Express Steam server KGB steam?
Ti se samo mozak koji nezna sta je protokol 48! Jer vidi se da si neuk i neupucen a javio si se!
Kao prvo idolu to nisu steam serveri to je nadogradnja na non steam! Serveri su i dalje non steam samo sto vise nisu 47+48 vec samo 48! Ukljuci mozak pa se javi!
Svi na hostu kod kgb-ija su 47+48!
Sta je poenta tog 48 protokola!!! Da bi KGB bio sto poznatiji i da bi se sto vise prosirio i posve dokrajcio hosting konkurenciju! Samo ti kazem sine dzaba si se javio da nabijes post! Umrijeces na gamersu bolan za tu neke bodove i postove!
Ew ti citaj klempo jedan i nauci se da se ne brukas kad nemas 3 ciste! Cut ce te neko!:
http://www.kgb-hosting.com/forum/showthread.php?2578-Ovde-mozes-skinuti-CS-v42-!!!/page13
- Ovo je nadogradnja CS-a na Protocol 48 (kao sto je i steam)
- Sa ovim necete moci igrati na steam serverima, samo na nonsteam protocol 48 (svi kgb hosting a posle verovatno i ostali)
PS1 Neko je spomenu kritiku za forum koja je OK ono za BBC i za sadrzaj! Pa dobro ima tu istina al nije to tako kao sto izgleda! Kad bi malo bolje procesljo kroz forum vidio bi da nije to tako! I forum je radio dragon-designs! Jos je moguce da ce i felna umijest svoje prste pa ce bit jos bolji!
Istina i moja ocjena za forum nije 5/5! Vec nesto izmjedu 3 i 4/5!
PS2 Niko od gazzel-a nije trazio da otvara ovu temu to je njegova dobra volja!
Ja mu trazim sad je obrise jer niko od nas nije trazio da gazzel dize ovakve teme nakon onog neki dan sto je bilo vezano za Brijesnicu! Ovo je njegova volja! Nek je ostavi nije moja stvar ne kazem da cu se bunit sta! Al najbolje bi bilo da je nije otvorio! Et poZ! Posebno tu pojedinim spamerima sto umiru za postovima!