Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.cs-brijesnica.com [Novi Forum]

377 pregleda · 25 odgovora · otvorena 17.03.2010. u 22:14

Pozdrav,

naime, otvoren je novi forum CS Brijesnice. Za dizajn foruma se pobrinuo Dragon-Designs te je stvarno perfektno urađen.

Temu sam odobrio lično ja jer su oni partneri Gamers.ba Servera, te daju redirekciju na DM Server

Par screenshotova :

Molim sve koji su u mogućnosti da se registruju..

Odobreno od strane wickY-a
Forum odlican, GL

~ Registrovao sam se
Forum je odlican, samo malo "vise" je administracija retardirana !
Ne mozes ti odobrit temu ba :D

Post dobio šamar od vLexinho

Free forum, non-steam server, opet na stelu reklamacija, rofl

edit:
Ahahah cuj ga =D Ma ne vi kao samo da pokazete forum jel haha suplje
Odakle ti to da je Free forum ?? a server jest non steam al kao sto vidis nigdje niko ne spominje server !
@ nikolaaa da se malo uozbiljis nebi bio banovan na forumu Hwala !
r3L0aded je napisao/la:
Ne mozes ti odobrit temu ba
Ko kaže

Post dobio šamar od vLexinho

Sad svi koji su registrovani da ostave vamo nickove da vidim odkad su registrovani na forumu u suptrotnom ban svima za spam,

Have Fun
vLexinho je napisao/la:
Sad svi koji su registrovani da ostave vamo nickove da vidim odkad su registrovani na forumu u suptrotnom ban svima za spam,

Have Fun
Ja sam registrovan ima 3 dana , nick Yordan

http://www.cs-brijesnica.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=239
vLexinho je napisao/la:

Have Fun
Haha ne mogu vjerovat sta citam, znaci ko nije regan na taj forum dobice ban sto je ovdje piso na temu reklamiranja free foruma+non steam server, koja je davno trebala bit izbrisana i autor sankcionisan, ali u ovom slucaju je sve suprotno tema stoji niko je ne brise a mi trebamo sutjet i 'ne mjesat se u admin. poslove' jer kao sve se regularno odradjuje i plus onaj ko je regan na taj forum ce dobiti imunitet od bana, pa se moze zakljucit da je ovo primoranje na reganje na taj forum jer ako bi ja sad otiso na taj forum i rego se ne bi dobio ban (svejedno mi), hah il sam ja nesto pogresno shvatio... ?
registrovo sam se , evo rada od naseg tima
nick : epic
Čini se dobar forum :] Ev sad ću se registrovati pa ću editovati post
nikola, ako ti ne pase, idi spammaj na neku drugu temu
al cuj retardirana hahaha, oprosti ljeskovica, nisam te prepoznala -.-''

Molile bi se osobe zenskog spola da se reg, i jave na nick **CASANOVA** da bi ih on stavio u FemaleClub, posto se Senka i ja trudimo skupiti sto vise zenskih, da bismo dobile svoj FemalePod4um, i mogle stavljat gole slike sportasa, i tako to..
Sta svi spamate i pisete gluposti, trebate malo dati komentar kakav je forum a ne nabijat postove.

Ovako prvo vidim momci neznaju BB codove, ono u obavjestenju umjesto link na registraciju bude samo rijec registruj me, kod njih cijeli sadrzaj low.

Sadrzaj foruma, kopirat sa balkan-ekspressa, sta dalje pricat.

Design to mi se svidja svaka cast momcima iz dragons designs

sisa01 je napisao/la:
Odakle ti to da je Free forum ?? a server jest non steam al kao sto vidis nigdje niko ne spominje server !
@ nikolaaa da se malo uozbiljis nebi bio banovan na forumu Hwala !
http://www.gamers.ba/forum/10/85479/upotreba-znaka-/

Nije do mene, nego Casanova i ja smo imali sukob ranije dok je bio niko i nista, i sada kada je kao "administrator" misli da moze dr**t ku**c

53m1r je napisao/la:
Sta svi spamate i pisete gluposti, trebate malo dati komentar kakav je forum a ne nabijat postove.

Ovako prvo vidim momci neznaju BB codove, ono u obavjestenju umjesto link na registraciju bude samo rijec registruj me, kod njih cijeli sadrzaj low.

Sadrzaj foruma, kopirat sa balkan-ekspressa, sta dalje pricat.

Design to mi se svidja svaka cast momcima iz dragons designs

Sve je to lijepo što si ti napisao,a za dizain malo bolje pogledaj da je malo ubagovan, i to pogotovo na modu ACP Announcement Centre gdje se dodiruje info centar sa statistikom,al otom porom.I kao naj važnije ukinut je Copyright što je veoma kažnjivo

Sve u svemu nek im je sa srecom
brijesnica, jel to ono prema doboju preko mosta ?
ak je, fino, nisam znao da ima tu cs scena... samo znam za kosmik i cure :)
n4m3 je napisao/la:
brijesnica, jel to ono prema doboju preko mosta ?
ak je, fino, nisam znao da ima tu cs scena... samo znam za kosmik i cure :)
upravo tako :)
registrovan sam vec...
sta reci forum je bolji nego prije...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.