~ Cao Narode ..
~ Eh posto odavno nije bio jedan od vecih turnira u "Sarajevu" i posto se vecina njih odgadjala bla bla .. Ovaj Turnir ce se odrzati 100%,dana 20.03'2010 : SUBOTA sa pocetkom u 10:00 ..
~ Molio bi sve ekipe koje zele ucestvovati na turniru da potvrde dolazak,licno meni na PM !
~ Ekipe iz Sarajeva koje bi zeljele igrati turnir,i koje zele da igraju 100%,mogu izvrsiti uplate u prostorijama "PIRATES" kluba u Petak do 19:00 radi izvlacenja grupa..Ekipe van Sarajeva,mogu uplatiti na dan turnira ..Internet klub "PIRATES" se nalazi : Smaila Šikala bb,a imate i "BUS" sa Otoke direktno pred net klub stane ..
http://gamers.ba/forum/1/102445/tournament-sarajevo-/
A za sve ostale informacije mozete kontaktirati i mene na PM ili GB !
~ Hvala
Ekipe koje su javile dolazak 100%,bar meni !
hardstyle tu 100% - tankeN ( potvrdio )
Mistake - 100% - tyLoR ( potrvdio )
ETERNATY - 100% - Sniper_Solider ( potvrdio )
tbo - 100% - besha ( potvrdio )
alternative - 100% - ney ( potvrdio )
ameebe - 100% - Fragnatic,astral itd.. ( potvrdili )
sNs - 100% - igor ( potvrdio )
PAg - 100% ( rekli su prosloj temi 100% )
KKL180 - 4+1 ( potvrdio )
ETP Hrasnica - ( potrvidili )
Wella mix ( 80% )
~ Eh posto odavno nije bio jedan od vecih turnira u "Sarajevu" i posto se vecina njih odgadjala bla bla .. Ovaj Turnir ce se odrzati 100%,dana 20.03'2010 : SUBOTA sa pocetkom u 10:00 ..
~ Molio bi sve ekipe koje zele ucestvovati na turniru da potvrde dolazak,licno meni na PM !
~ Ekipe iz Sarajeva koje bi zeljele igrati turnir,i koje zele da igraju 100%,mogu izvrsiti uplate u prostorijama "PIRATES" kluba u Petak do 19:00 radi izvlacenja grupa..Ekipe van Sarajeva,mogu uplatiti na dan turnira ..Internet klub "PIRATES" se nalazi : Smaila Šikala bb,a imate i "BUS" sa Otoke direktno pred net klub stane ..
http://gamers.ba/forum/1/102445/tournament-sarajevo-/
A za sve ostale informacije mozete kontaktirati i mene na PM ili GB !
~ Hvala

Ekipe koje su javile dolazak 100%,bar meni !
hardstyle tu 100% - tankeN ( potvrdio )
Mistake - 100% - tyLoR ( potrvdio )
ETERNATY - 100% - Sniper_Solider ( potvrdio )
tbo - 100% - besha ( potvrdio )
alternative - 100% - ney ( potvrdio )
ameebe - 100% - Fragnatic,astral itd.. ( potvrdili )
sNs - 100% - igor ( potvrdio )
PAg - 100% ( rekli su prosloj temi 100% )
KKL180 - 4+1 ( potvrdio )
ETP Hrasnica - ( potrvidili )
Wella mix ( 80% )