Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota Tur Sarajevo......

191 pregled · 12 odgovora · otvorena 12.03.2010. u 09:43

Kao sto SpadeFive --- rece, momak nema vremena a radi se o mom klubu:

20mart.2010 ... pocetak u 13h .... Sarajevo, Ilidza, Butmir ( Butmirskog bataljona 107 ) .... 5v5 mode -cm.... uplata po igracu 10km, nagrada 70% od uplate ... mym pravila :)

konfiguracija racunara:

AMD X2 2,8GHz, ATI 4850 1GB DDR3 VGA

...misevi microsoftovi, ako neko hoce da donese svoj mis ili tast dozvoljeno je :P
za vise informacija kontakt :
[email uklonjen]
mob: ­061 268 773
pa gdje je to jel to stasnet sta je??
i mozeli se doci gledati?
aReS_ je napisao/la:
pa gdje je to jel to stasnet sta je??
i mozeli se doci gledati?
20mart.2010 ... pocetak u 13h .... Sarajevo, Ilidza, Butmir ( Butmirskog bataljona 107 )
Naravno da se moze doci gledati, ako se sta bude imalo gledati... posto 20ti je mozda preblizu, svi zainteresovani klubovi nek se jave... da napravimo listu. poz.
Ja sam 90% tu sa nekom ekipicom, i tvojim rodjakom .
1 ekipa iz Hrasnice, pisi slobodno

Nadam se da ce nas biti da bacimo koju iako smo mi low, dolazimo 4 fun kao sto sam rekao par puta samo da nas bude !
Prijavljene ekipe do sad:

1. VioleN
2. nera_f (Hrasnica)
3. mera ...
4. Lokalno jedna ekipa minimum.

Da detaljnije o klubu...

Trenutno ima 33 racunara, i ovih 10 racunara su jaci od ostalih i odvojeni su od ostalih racunara... tako da ce u toku meca ostali moci vjezbati na ostalim racunarima, zatim imaju dvije ps 3 ce, jedan wii... i stoni tenis... ali stoni tenis na zalost nece se moci igrati dok traju turniri jer loptica cesto ide u tom pravcu :)

Alimen je napisao/la:
Prijavljene ekipe do sad:

1. VioleN
2. nera_f (Hrasnica)
3. mera ...
4. Lokalno jedna ekipa minimum.

Da detaljnije o klubu...

Trenutno ima 33 racunara, i ovih 10 racunara su jaci od ostalih i odvojeni su od ostalih racunara... tako da ce u toku meca ostali moci vjezbati na ostalim racunarima, zatim imaju dvije ps 3 ce, jedan wii... i stoni tenis... ali stoni tenis na zalost nece se moci igrati dok traju turniri jer loptica cesto ide u tom pravcu

Brate daj mi na PM ostavi msn ili broj telefona da te mogu kontaktirati, posto ja cu ako nista skupiti 4 easy bot-a samo eto da se skupimo da odigramo !

ma nista od ovoga pisaj ga :S pa nekada kasnije organizuj mozda se nekoliko ekipa i skupi al ovako niss ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.