Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CHELSEA - INTER

412 pregleda · 39 odgovora · otvorena 16.03.2010. u 20:47

Ko po vašem mišljenju zaslužuje da prodje dalje od navedenih ekipa?

KAMAN CHELSEA <3
- inter 'ladno prolazi !
Inter
Je**m ti sudiju i sunce

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA

J**o vas INTER i ku**c
Mrzim obje ekipe i hvala Bogu sto su se sreli odma da jedna mora ispast. Čelzi mrzim vise pa navijam za inter !

btw. pripazi malo kad dizes teme, ovo tema nema veze sa kanterom... Ali nema veze, greske se "desaju"
Chelsea normala (H)
Na ovoj utakmici navijam za Chelsea

- ali nema Juveta <3
StealtH je napisao/la:
Chelsea uzima hladno.
- ahhahahaaha eto ?
nera_f je napisao/la:
Mrzim obje ekipe i hvala Bogu sto su se sreli odma da jedna mora ispast. Čelzi mrzim vise pa navijam za inter !

btw. pripazi malo kad dizes teme, ovo tema nema veze sa kanterom... Ali nema veze, greske se "desaju" ;D
Lijepo sam reko INTER prlazi a Chelsea je bolji :$ :) KAMAN
BENiO je napisao/la:
- ahhahahaaha eto ?
Ma iskreno bmk xD

Ne volim ni jedne ni druge. Samo sam bezze napisao svoje misljenje.
Dj_Tiesto je napisao/la:
Eto'oooo 1:0 i INTER ide daljeee
Et ebo te Etoo u dupe , ispade mi Chelsea kako cu sad ziviti
Ode sve u helach, ebem ti inter i samuela, i mottu, i lucia, i sudiju, pa kakva je ono igra, hrvanje u sesnestercu, samuel zagrlio drogbu i srusio ga, i nista nije svirano, pa kasnije ivanovica mislim lucio srusio i nista opet glupi sudija, imam neki feeling da nas je ovrebo zacarao
Sta da ti kazem? Uvijak sam simpatizirao Inter, a sad mi se jos vise svidja :>

Za ove sto pljuju sudiju, sto niste mogli da igrate onda u prvoj utakmici? Sudija je dosta grijesio, ali morate priznati da je zakinuo i vasu i nasu stranu.

Sve u svemu, zasluzena pobjeda Internazionalea.

[color=blue]Forza Inter![/color]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.