Znaci tek sam cuo pijesmu po meni iskreno katastrofa i nemam komentara na ovo samo me zanima da li moze neko naci izvedbu na engleskom jer kazu da je ta izvedba koliko toliko bolja.
Diskusija
U kanti
Predstavnik BiH na Eurosongu
656 pregleda · 45 odgovora · otvorena 14.03.2010. u 23:40
ZeN4mi0 je napisao/la:
realno gledajuci pjesma na nasem nije nesto ,engleska verzija pjesme je puno bolja kao sto ste mogli vidjeti i cuti ( ali ne bih rekao da ste vidjeli jer ste bili prezauzeti koje je ko vjere i ostalo ) pjesme na engleskom mu puno bolje leze
a to ko je koje vjere i nacionalnosti to ostavljam djeci da se svadjaju jer pola starijih je to davno preraslo hvala i cao
a to ko je koje vjere i nacionalnosti to ostavljam djeci da se svadjaju jer pola starijih je to davno preraslo hvala i cao
ja msm sad da su fler i vetrox blizu 1 drugog da bi se pokidali noktima ako ne bi imali noza il sl.
Bga vam dragog, okanite se toga, il vam je to mozda u glavu utuvljeno da mora neko biti cetnik, neko balija, neko ustasa

Budite ateisti i govorite Boga mi mi smo ateisti
a pjesma - dobra shta joj fali, pogledajte "deena" i njegov "TAKSI"-ako je o bolji od ovoga 'alal vera
EdwardSON je napisao/la:
kljucna rijec - djeca
ja msm sad da su fler i vetrox blizu 1 drugog da bi se pokidali noktima ako ne bi imali noza il sl.
Bga vam dragog, okanite se toga, il vam je to mozda u glavu utuvljeno da mora neko biti cetnik, neko balija, neko ustasa :S
a pjesma - dobra shta joj fali, pogledajte "deena" i njegov "TAKSI"-ako je o bolji od ovoga 'alal vera
Bga vam dragog, okanite se toga, il vam je to mozda u glavu utuvljeno da mora neko biti cetnik, neko balija, neko ustasa :S
Medixon je napisao/la:
Pa pogledaj pjesmu Oj livado ako je bolja od ovoga alal vera? Kave veze ima Dinov Taxi sa Eurosongom? :-X
sve i 1 ista - dovoljno poslusaj 1 znas narednih 20
btw, ne znam ni kako se zvala njegova pjesma koju je pjevao na eurosongu
EdwardSON je napisao/la:
sve ti njegove pjesme idu na isti kalup ...
btw, ne znam ni kako se zvala njegova pjesma koju je pjevao na eurosongu 8-)
btw, ne znam ni kako se zvala njegova pjesma koju je pjevao na eurosongu 8-)
Slušao obadvije verzije
iskreno,
Engleska bolja mnogo...ova na nasem nema smisla :\
iskreno,
Engleska bolja mnogo...ova na nasem nema smisla :\
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.