Znaci tek sam cuo pijesmu po meni iskreno katastrofa i nemam komentara na ovo samo me zanima da li moze neko naci izvedbu na engleskom jer kazu da je ta izvedba koliko toliko bolja.
Diskusija
U kanti
Predstavnik BiH na Eurosongu
656 pregleda · 45 odgovora · otvorena 14.03.2010. u 23:40
R0bb1 je napisao/la:
Nemoj da ti lupas. Mjesas nacionalnost i vjeru. To nije isto. Musliman/ka, Pravoslavac/ka, Katolik/kinja nije isto kao Bosanac, Srbin i Hrvat. Opet napominjem kako i milion puta do sad, ne samo tebi neko svima. Ne govorite o onome o cemu nemate pojma.
I samo da ti kazem ona je Srpkinja muslimanske vjeroispovjesti.
I samo da ti kazem ona je Srpkinja muslimanske vjeroispovjesti.
da mi je znati ko bira ovo. Da ga plunem usta.
ovo vishe postala spam tema :/
IFC je napisao/la:
Hajde vozni govna. Nemoj me peglati sa glupostima....
EDIT: +1 UPRAVO TAKO!
EDIT: +1 UPRAVO TAKO!
Kad vidis da nisi u pravu onda priznaj.
P.S. Malo se spusti na zemlju. Mislis da dosta toga znas, a ustvari neznas nista.
Pozdrav.
Lik ima prejak glas.
Sto se tice glasa, mogao bi pobjediti bez problema.
Svidja mi se i muzicka pratnja kao i tekst.
Mislim, citava pjesma je prejaka.
Nadam se da ce imati i dobru koreografiju jer je to u danasnjem svijetu (nazalost) preko pola ocjene.
A na engleskom pjeva jos bolje.
EDIT:
Idiota je bilo, i uviejk ce ih biti.
Ljudi ce se prepirati je li on "cetnik" ili nije. Ja za njega jos nisam cu, ni dobro ni lose. Ali cuo sam njegov glas, njegov tekst, njegovu viziju, njegovu pjesmu.
To je meni bilo dovoljno da dam covjeku priliku da predstavlja moju, nasu, drzavu pred ostatkom svijeta, jer nisam cuo bolju pjesmu ove godine.
A vi se nastavite prepirati oko "rekla, kazala" stvari koje nisu ni provjereni niti se zna odakel poticu. Predrasudi unistavaju medjuljudske odnose, a vi tome naveliko doprinosite.
Samo dalje junacine. Branite ime svoje drzave kao sto ste branili u proslosti... a joj, pa vi ste rodjeni poslije rata. Moja greska.... nastavite se onda vrijedjati bez razloga.
Sto se tice glasa, mogao bi pobjediti bez problema.
Svidja mi se i muzicka pratnja kao i tekst.
Mislim, citava pjesma je prejaka.
Nadam se da ce imati i dobru koreografiju jer je to u danasnjem svijetu (nazalost) preko pola ocjene.
A na engleskom pjeva jos bolje.

EDIT:
Idiota je bilo, i uviejk ce ih biti.
Ljudi ce se prepirati je li on "cetnik" ili nije. Ja za njega jos nisam cu, ni dobro ni lose. Ali cuo sam njegov glas, njegov tekst, njegovu viziju, njegovu pjesmu.
To je meni bilo dovoljno da dam covjeku priliku da predstavlja moju, nasu, drzavu pred ostatkom svijeta, jer nisam cuo bolju pjesmu ove godine.
A vi se nastavite prepirati oko "rekla, kazala" stvari koje nisu ni provjereni niti se zna odakel poticu. Predrasudi unistavaju medjuljudske odnose, a vi tome naveliko doprinosite.
Samo dalje junacine. Branite ime svoje drzave kao sto ste branili u proslosti... a joj, pa vi ste rodjeni poslije rata. Moja greska.... nastavite se onda vrijedjati bez razloga.
vosdrot je napisao/la:
znaci gadi mi se drzava BIH !, jedan SRBIN CETNIK PREDSTAVLJA BOSNU I HERCEGOVINU NA Euroviziji zato sto mu je tata dao 100.000 komisiji ?
kada nas je predstavljao Hari Mata hary bili smo cini mi se 3. a sad ako udemo u Finale AMIN ,
Znaci FUUJJJJ
kada nas je predstavljao Hari Mata hary bili smo cini mi se 3. a sad ako udemo u Finale AMIN ,
Znaci FUUJJJJ
ultranumb je napisao/la:
J*b'o ti Srbin mater u po pi**e rahljave.
(morao sam)
ultranumb je napisao/la:
J*b'o ti Srbin mater u po pi**e rahljave.
- Pjesma katastrofa- pjevac katastrofa...uspjeh ne vidim
Ma samo cu reci... nasa ili engleska verzija je opcenito krs fuj to samo mogu reci za ovu pjesnu..... a lik ima dobar glas sto jeste jest a koje je nacionalnosti boli me Q.
necemo biti ni top 20
A vi ostali ranije ste ste pisali komentare mani te se sbrin ovo ono i vi ostali sto zivite u Srbskom djelu BiH mani te se psovanja vrijedanja itd.... beze to
necemo biti ni top 20

A vi ostali ranije ste ste pisali komentare mani te se sbrin ovo ono i vi ostali sto zivite u Srbskom djelu BiH mani te se psovanja vrijedanja itd.... beze to
Fler je napisao/la:
sta je, jest cetnik... jel tebi ko sta rekao, sta psujes momku ako si moderator usrani ti si faca jel mangupe?
Fler je napisao/la:
sta je, jest cetnik... jel tebi ko sta rekao, sta psujes momku ako si moderator usrani ti si faca jel mangupe?
nemoj citiirat jer ne shvaatam koji je vama ku**c sa tim vise ko je ko i ko je koje religije !
Jelena Karleusha na EUROSONG !
v3Tr0x i Fler dobro vas je ba boli nas Q. sta je i ko je i koje je nacionalnosti.... Sjebaste temu beze oko tog nacionalizma i gluposti....
v3Tr0x je napisao/la:
Jesam. Ja sam faca. Ti pričaš da je Četnik, nemaš pojma ni šta je to. Četnici su bili elitna jedinica, koja je postojala za vrijeme Kralja Petra I Karađorđevića koja veze nema sa domovinskim ratom. I nemate je***o pojma koliko Srbima imponuje kad ih nazivate Četnicima, jer mi znamo ko je to bio, a vi koji ste to čuli na ulici pojma nemate. Zabij se neobrazovani stvore.
ee je**m ja mater svim cetnicima ako te to imponuje super ako se ti osjecas kao cetnik sve ti je**m rahljavoo jel jasno!!!
Debili.
Nije Vase da raspravljate o tome valja li ili ne?
Kada bi Vi raspravljali, sve bi otislo u duboki ku*ac.
Eto, Laka je, onakav kreten [respect] predstavljao Bosnu s po meni debilnom pjesmom i sta?
Ne bi predstavljao da nije zasluzio.
A to u vezi nacionalizma, prepucavanja?
21 vijek?
Bosna - stanje meni se cini kao pred rat.
Musliman, katolik, pravoslavac?
Zar je fakat bitno?
Zar se fakat moramo vracati u proslost i imenovati pojedine osobe?
HAAG je tu da misli o tome i odluciva i Vase nije da mijesate tu.
Niste dovoljno obrazovani u tom polju.
Dok god budemo zavirali u to polje, nikada necemo krenuti naprijed, nikada nece bolje biti, vjerujte.
Ja sam upoznao dosta raje koji su razlicite vjere i iz raznih krajeva i oni su mi bolji prijatelji nego neki u rlife.
Ustvari, ko sam ja da Vam sudim i nesto pametujem?
Nisam trebao ni pisati ovo.
Pusa.
Nije Vase da raspravljate o tome valja li ili ne?
Kada bi Vi raspravljali, sve bi otislo u duboki ku*ac.
Eto, Laka je, onakav kreten [respect] predstavljao Bosnu s po meni debilnom pjesmom i sta?
Ne bi predstavljao da nije zasluzio.
A to u vezi nacionalizma, prepucavanja?
21 vijek?
Bosna - stanje meni se cini kao pred rat.
Musliman, katolik, pravoslavac?
Zar je fakat bitno?
Zar se fakat moramo vracati u proslost i imenovati pojedine osobe?
HAAG je tu da misli o tome i odluciva i Vase nije da mijesate tu.
Niste dovoljno obrazovani u tom polju.
Dok god budemo zavirali u to polje, nikada necemo krenuti naprijed, nikada nece bolje biti, vjerujte.
Ja sam upoznao dosta raje koji su razlicite vjere i iz raznih krajeva i oni su mi bolji prijatelji nego neki u rlife.
Ustvari, ko sam ja da Vam sudim i nesto pametujem?
Nisam trebao ni pisati ovo.
Pusa.
Post dobio aplauz od TIeSTO_11
EdwardSON je napisao/la:
Jelena Karleusha na EUROSONG !
realno gledajuci pjesma na nasem nije nesto ,engleska verzija pjesme je puno bolja kao sto ste mogli vidjeti i cuti ( ali ne bih rekao da ste vidjeli jer ste bili prezauzeti koje je ko vjere i ostalo ) pjesme na engleskom mu puno bolje leze
a to ko je koje vjere i nacionalnosti to ostavljam djeci da se svadjaju jer pola starijih je to davno preraslo hvala i cao
a to ko je koje vjere i nacionalnosti to ostavljam djeci da se svadjaju jer pola starijih je to davno preraslo hvala i cao
v3Tr0x je napisao/la:
Jesam. Ja sam faca. Ti pričaš da je Četnik, nemaš pojma ni šta je to. Četnici su bili elitna jedinica, koja je postojala za vrijeme Kralja Petra I Karađorđevića koja veze nema sa domovinskim ratom. I nemate je***o pojma koliko Srbima imponuje kad ih nazivate Četnicima, jer mi znamo ko je to bio, a vi koji ste to čuli na ulici pojma nemate. Zabij se neobrazovani stvore.
Ti gledas na taj pojam u historijskom pogledu, gledas ih onakvim kakvim su zamisljeni.
Oni ih gledaju onakvim kakvi su danas, iako to nisu isti.
Srbi nacionalisit (ruzno zvvuci pa da pojasnim, Srbi koji su nacionalisti) su krivi zato sto se pojam cetnik poistovjecuje sa nacionalistom, hladnokrvnim ubicom... lazno su se predstavljali.
Ista stvar koja se sada desava sa muslimanima zbog bombasa samoubica. Oni se predstavljaju kao vjernici i ubijaju u ime Boga. Narod dobija sliku preko vijesti i ostalih medija da su muslimani teroristi i iskivi se citava vjera.
Hrpu dobro zamisljenih "ideja" je unisteno zbog naroda.
Post dobio aplauz od wcKd
LoCoOo je napisao/la:
v3Tr0x i Fler dobro vas je ba boli nas Q. sta je i ko je i koje je nacionalnosti.... Sjebaste temu beze oko tog nacionalizma i gluposti....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.