Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konfiguracija do 2500 KM

388 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.03.2010. u 18:47

pozz! Evo zanima me vase misljenje oko ove konfiguracije i isplati li se kupovati je:

Intel Core i7 860 2.8GHz LGA1156
Asus P7P55D LE
Seagate 1.5TB SATA2 HDD
ATI Radeon HD 5850 1GB DDR5
SONY DVD-RW AD-524 OS SATA
Cooler Master Case HAF 922
Cooler Master PSU Real Power M 520W Modular

Molim za vase misljene!! MONEY = 2479 KM :)
Kako da ne isplati, boqa ti. To ore, ORE !
napojna od 520w nije dovoljna uzimi 600w barem
pretpostavljam da ces clockat procesor
i gdje ti je ram
kako ce ti komp bez rama raditi
OK,hvala vam puno! ;)! Ma necu clockat processor i ovako mi je dosta! :) ! A da umjesto ove cooler master uzmem THERMALTAKE!!??? :)
bolje cm thermaltake ti je skup.bolje cm i samo da vidim kakva ti je ova maticna.ok je maticna za te novce
i samo za ram sta ces
ne ide ti to na taj procesor
gle zasto i7 800 serija nema tripple chaneel ak ubacis to u ovu maticnu gubis perfomanse.bolje uzmi neki kvalitetni dual channel paket.
i ako u buducnosti budes htion npr 2 nvidia graficke na ovoj maticnoj nece ici.samo da znas.dvije atieve mozes ali dvije nvidine nemozes
a ova konfiguracija ce za par mjeseci bit oko 1 500 KM posto tehnika drasticno opada :S

promjer
nokia n96 pre 3 mjeseca oko 600KM sad mozes kupit za 300 :D
Sta je ovo djetetami
Ovo neki fantasticni ^^,prejjaka conf.
Cjena puno govori samo jako kuciste mi se svida zestoko je xd znam da je vise od 200 km :D 9-)
Toliki HD ti netreba. Uzmi HD od nekih 500GB.

I uzmi ovu maticnu plocu - MB GIGABYTE GA-EX58-UD5 Intel X58 2 X PCI-Express 16X 2.0 GLAN LGA 1366
Hvala vam na pomoci! Pa nemogu tu maticnu kad mi je PROCESSOR lga 1156
Extra konfa..

Uzmi, pokajaces se ako ne iskoristis ovu priliku^^
moj ti je savjet da ga neuzimas zato sto je i7 najnovija verzija procesora i tenutno je najskuplji.Pricekaj molo 2 do 3 mjeseca i kupi ga ustedices 100% do 500 pa do 800 KM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.