Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft 3 Liga

5.869 pregleda · 136 odgovora · otvorena 18.07.2006. u 13:18

Dobar dan i eselamualeikum! Evo, direktno iz Vogosce vam se javlja vas dragi Andy i obavjestava vas da cemo uskoro napraviti WC3 ligu, na kojoj cemo utvrditi pravo stanje warcraft scene u BiH...
Zelio bih da skupim tu preostalu grupicu ljudi koji igraju pa da se zabavimo, nismo odavno.

Vjerovatno cemo djelovati u suradnji sa http://www.ig-league.org/

Dakle, ovdje bi se trebali javiti oni koji su zainteresovani, ali molim vas, obratite paznju na to da ne postoje glupi komentari - samo glupi ljudi.

Hvala

aNDy and the Crew
Q me

mislim da nije bas najbolje vrijeme za ovo , zato sto vecina ljudi ide na odmor sada
Radije bih se ubio nego da mi se misljene poklapa s njegovim postom.Da ti malo razmislish,skontao bi da je ovo pravo vrijeme za ligu Skolska godina zavrsena,nema obaveza itd....

neki ne idu u skolu...neki imaju obaveze...neki imaju u planu neko ljetovanje provod i slicno...ali dobro opet na drugoj strani su likovi kojima je wc3 na prvom mjestu pa mogu ligu igrat kad hoce...
p.s ne znam sta ti se ima ovdje ne poklopit misljenje sa entom lik samo normalno razmislja kao i ja...ccc
               Alasto)2 je napisao/la:
neki ne idu u skolu...neki imaju obaveze...neki imaju u planu neko ljetovanje provod i slicno...ali dobro opet na drugoj strani su likovi kojima je wc3 na prvom mjestu pa mogu ligu igrat kad hoce...
p.s ne znam sta ti se ima ovdje ne poklopit misljenje sa entom lik samo normalno razmislja kao i ja...ccc

Nikome nije war na prvom mjestu.
Samo kazem da bi sad bilo ok da pocne liga...Mislish da ce se svaki dan igrati mecevi?Svake sedmice cesh odigrati jedan mech...Ako odesh na odmor samo cesh propustiti jedan mech Posto je ovo liga to nece biti problem.
Uff... Enta dobro si...
Ajmo ljudi, govorite kad imate ispite, vjencanja, skole, odmore, analni sex...
samo da vratim kuci svoj komp pa cemo skontati kad mozemo...
               won.anDRey je napisao/la:
Malo mi je morbidno da zabranjujem ljudima da igraju... Onda cemo staviti pravilo da samo +17 mogu igrati (sa izuzetkom Lizzard, Beetle, Ajdin)
Ako cemo realno, ljudi su najgori sa 16

daj i mene pustite . imam 14 pa sta pa bolje igram wc3 od 1/4 sto će se prijaviti.
ma ne brini covjeche , chekaj orga i gg no re =) a i warsoul je vech dobro ispitan i dolazio je na proshlu ligu chini mi se tako da no frx za tebe prijatelju Č
               xeQte.BeeTle je napisao/la:
Radije bih se ubio nego da mi se misljene poklapa s njegovim postom.Da ti malo razmislish,skontao bi da je ovo pravo vrijeme za ligu Skolska godina zavrsena,nema obaveza itd....

mislim da cu te prevaspitati ... ovaj put cu ti fakat morati je**t *****... fino sam ti rekao imena enta , arman nemoj da spominjes ...

a sto se tice wc3-a nemoj da se kurcite previse da vam i tu nebi je**o ***** ... btw glupane imas pozz od BLADE MASTERA!!!! ( 9 lvl owned last time )

budes li se kurcio postat cu replay da te malo ponizim ...
posalji replay....nece ga niko moci otvoriti jer je patch 1.18

TO je bilo u phenixu zar ne?
Tad me dobivao i harun aka krtola po 3-0
ahahahahaha
bravo josh jednoM
Ehh, napokon... Home sweet home...
Gledajte ljudi, nemojte da se i ova tema odmah u svadju pretvori... Lanta i ostali zauzeti ljudi, dajte mi neke termine kada bi vama odgovaralo, pa da zapocnemo vise.

ma ne znam ja odo na more opet iduci tjedan ali na 7-8 dana pa cu onda morat uciti za ispite i deveti mi je cijeli pun ispita gluposti tako da ne mogu ja prije kraja 9og nista...a ustaolom kao da moram igrat ja imas ove djece glupe pa ih zovi da ne se ne pojave i to je dobro -__-;;
               Alasto)2 je napisao/la:
ma ne znam ja odo na more opet iduci tjedan ali na 7-8 dana pa cu onda morat uciti za ispite i deveti mi je cijeli pun ispita gluposti tako da ne mogu ja prije kraja 9og nista...a ustaolom kao da moram igrat ja imas ove djece glupe pa ih zovi da ne se ne pojave i to je dobro -__-;;

Aha, djeca ownz, bolje 2 djeteta koja se nece pojavit nego jedan igrac koji ce se pojavit.
               nhf-glupiste je napisao/la:
Aha, djeca ownz, bolje 2 djeteta koja se nece pojavit nego jedan igrac koji ce se pojavit.

ma kakva djeca...bice sve ozbiljni igraci

a vjerovatno ce biti kao neki mali baraž za ligu za ove sumnjive likove ..cisto onako da vidimo ko se zajebava,a ko shvata ozbilnjo
ja mislim da bi najbolje bilo da se liga organizuje krajem ljeta, pa ko moze nek ucestvuje
ljudi.... Nemoze ovako, full respect lantiju i shta ja znam vec kome ali nemozemo cekati po jednog igracha da pocnemo ligu koja bi obuhvatala chitavu BiH trebali biste napravit' site sa chatboxom, forumom pa onda napravit na siteu match aranger ima tu dosta posla a ne samo nakupit ljudi i idemo igrat :..... nece od ovog nista bit kako smo krenuli isto ono cekaj da uhvatim zalet :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.