Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft 3 Liga

5.869 pregleda · 136 odgovora · otvorena 18.07.2006. u 13:18

Dobar dan i eselamualeikum! Evo, direktno iz Vogosce vam se javlja vas dragi Andy i obavjestava vas da cemo uskoro napraviti WC3 ligu, na kojoj cemo utvrditi pravo stanje warcraft scene u BiH...
Zelio bih da skupim tu preostalu grupicu ljudi koji igraju pa da se zabavimo, nismo odavno.

Vjerovatno cemo djelovati u suradnji sa http://www.ig-league.org/

Dakle, ovdje bi se trebali javiti oni koji su zainteresovani, ali molim vas, obratite paznju na to da ne postoje glupi komentari - samo glupi ljudi.

Hvala

aNDy and the Crew
               Optimus_ je napisao/la:
jel moca onaj seljak koji nezna igrat dote

taj sam
               lizzard_bH je napisao/la:
svi govore osnovnu nije zavrsio a moca 10 godina ko ima ^^

http://www.slibe.com/image/6ca56bbe-z050807_1_1-jpg

slika koja pokazuje koliko je moca zapravo star (Slika uzeta sa mjesecne)
moca sjecas li se mene
prijavljujem se ija za turnir najvjerovatnije
ja sam in za ligu ako bude da valja sređena. imam cd-key igram na battle-netu mogu čak još 2-3 ljudi naći da se prijave za ligu.
               WarSoul je napisao/la:
ja sam in za ligu ako bude da valja sređena. imam cd-key igram na battle-netu mogu čak još 2-3 ljudi naći da se prijave za ligu.

eo mene:
Luda ti slika dell i albert Right?
               Optimus_ je napisao/la:
moca sjecas li se mene
prijavljujem se ija za turnir najvjerovatnije

hahahaha blabs ne igra se dote...
hajd mozda se i ja prijavim
               [AjdiN] je napisao/la:
hahahaha blabs ne igra se dote...
hajd mozda se i ja prijavim

poceo sam opet malo trenirat
valjda cu se vratit u formu hehehe kad cemo dote da vas opet ownam
i ja sam za samo posaljite na mail kada pocinje mail je [email uklonjen] mozda budemo jos dvojica il trojica la mi javite kolko to grize na downlodu posto je adsl
vidi se da je josh ostalo malo pametnih ljudi i da ce se okupiti ta raja da se loma pozabavimo oko xc3
a ko je pametan, onaj ko preko ljeta kuci sjedi i igrice igra...
jao
lud si
probajte za pravila staviti da se niko npr. mladji od 16 godina nemoze prijaviti ili neshto tako slicno sto bi sprijecilo djecu da se prijavljuju
samo prijedlog
Nije mi dobro nikako sta sam sve procitao

Bolje se okrenuti BiH sceni nego da bude iz ostali drzava jer im ne mozemo ni prismrditi a kamoli sta postici. Ako se bude igrala liga uslov da se igra jeste da svaki igrac mora imati org cd-key tacnije da moze da igra na bnetu i da ima gg client (hamachii ne dolazi u obzir). Dal ce biti grupe ili nesto sta znam vec nije bitno bitno je ko ce se sve prijaviti za tu ligu. Moj predlog je da to budu oni koji su se pojavili na dosadasnjim turnirima. Tacniej za one za koje se zna da ce ispostovati dogovor a ne da neki debili igraju prvo sto ne znaju igrati drugo sto nikad nece biti online. Ovim bih da najavim 3 igraca za ligu koji su zainteresovani a to su Termit, Mask, Kyoshi.

GL&HF
Malo mi je morbidno da zabranjujem ljudima da igraju... Onda cemo staviti pravilo da samo +17 mogu igrati (sa izuzetkom Lizzard, Beetle, Ajdin)
Ako cemo realno, ljudi su najgori sa 16
               won.anDRey je napisao/la:
Malo mi je morbidno da zabranjujem ljudima da igraju... Onda cemo staviti pravilo da samo +17 mogu igrati (sa izuzetkom Lizzard, Beetle, Ajdin)

Ajdin za 3 mjeseca 17 puni =) a do tada ne vjerujem da ce biti ista, kako je pocelo prepucavanjem po forumu..
ma moze lik i sa 16 bit normalan....jes da su to izuzeci...ma boli mene nek on fino igra nek se fino ponasa ne briga me za godine (ali uglavnom ovo mladji nemaju pa..) ...i da nek ima orginalni cd key...
               Alasto)2 je napisao/la:
ma moze lik i sa 16 bit normalan....jes da su to izuzeci...ma boli mene nek on fino igra nek se fino ponasa ne briga me za godine (ali uglavnom ovo mladji nemaju pa..) ...i da nek ima orginalni cd key...

Gluuuuuuuup xD
Ako bude ista od te lige, racunajte i na mene. Mislim da se jednom sedmicno moze odvojiti sat vremena za w3 a de te ne proglase odmah ludim,hackerom,sektasem itd.....
               won.anDRey je napisao/la:

auuuuu uvrede
Count me IN, too - ako bude dobro organizovano.
Najbolje bi bilo winner/loser bracket napraviti.
Moze i grupe po maximum 4 igraca, pa onda elimination, nakon dvije izgubljene ispada iz toura.
Samo da nebude liga - mora svako protiv svakog igrati....
Farewell

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.