Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Steam info.

174 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 19:06

Razmisljao sam da uzmem sebi steam. Eh sad me interesuje koje su to njegove pogodnosti, npr: kolki je ping, kolko nas moze koristit jedan acc, mogu li se pratit HLTV matchevi i jos neke stvari navedite i obavezno gdje mogu kupit.
Ovako ..

Prije svega, kad budes kupovao steam, gledaj da uzmes od "pouzdanog" lika, ne od nekog scammera, koji cete "zajebat" za 15KM :/

Steam ti ima sve igrice, sve zavisi od tebe koju qpis na steamu, ali et' posto vidim da CS igras.

Tu ti je ping i ko na non steamu, sve je isto, samo sto ne igras na non steamu nego na steamu. Malo je bolje uradjen, kad radis silent run cuje se i to ...

HLTV Matcheve mozes gledati bez ikakvih problema ..

Samo jedan korisnik moze koristiti 1 account, ako krene drugi da udje lik onda ce tebe npr izbaciti i izbaci ti vako prozor da je neko drugi usao na Account

Post dobio aplauz od mirofa

miire je napisao/la:
Ovako ..

Prije svega, kad budes kupovao steam, gledaj da uzmes od "pouzdanog" lika, ne od nekog scammera, koji cete "zajebat" za 15KM :/

Steam ti ima sve igrice, sve zavisi od tebe koju qpis na steamu, ali et' posto vidim da CS igras.

Tu ti je ping i ko na non steamu, sve je isto, samo sto ne igras na non steamu nego na steamu. Malo je bolje uradjen, kad radis silent run cuje se i to ...

HLTV Matcheve mozes gledati bez ikakvih problema ..

Samo jedan korisnik moze koristiti 1 account, ako krene drugi da udje lik onda ce tebe npr izbaciti i izbaci ti vako prozor da je neko drugi usao na Account
Od koga se morne kupit steam ? :S
steam ti je ustvari originalna kopija bilo koje igrice ( u ovom slucaju cs)
sve ti je isto kao i na non-steamu samo sto mozes da igras na steam serverima koji su VAC secured
drugaciji su skinovi T i CT
imas friends na steamu
mozes da chatujes sa njima,da vidis gdje igraju...
HeadZoore je napisao/la:
steam ti je ustvari originalna kopija bilo koje igrice ( u ovom slucaju cs)
sve ti je isto kao i na non-steamu samo sto mozes da igras na steam serverima koji su VAC secured
drugaciji su skinovi T i CT
imas friends na steamu
mozes da chatujes sa njima,da vidis gdje igraju...
A mogul ja kad ne pokrenem cs preko steama igrat na non steam serverima ?
tarik_cs je napisao/la:
A mogul ja kad ne pokrenem cs preko steama igrat na non steam serverima ?
Vidi, ako imas NON STEAM CS# onda mos' igrat na non steam serverima.

Ali postoje serveri 47 + 48 protocol, znaci mozes i sa steamom uci na taj server.
tarik_cs je napisao/la:
Od koga se morne kupit steam ? :S
Mozes ti naprimjer ulazi u 3h a tvoj jaran u 4h.
Samo nemozete u isto vrijeme ulazim na steam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.