Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam BIH

241 pregled · 14 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 20:42

Evo dobio na kladionici pa odma steam da qpim dok se ima 9-)

da mi neko objasni malo oko

http://steam-bih.com/

sta ja sad njima posaljem tamo mail nick i tako to jel se meni oni jave kako sta gdje da uplatim i tako pa im ja slikam uplatincu ako ima neko da je uzimao il da je cuo nek nest napise da znam :)

HVALAPOZ

koiko kosta i tak ako ima neki msn dajte
Nije mi to nesto pouzdano,ja kad nisam imao steam poslao nikad mi nije nista doslo,sad ja prodajem stim ako oces 10 km.Pozz
Javi se ti wickyu , nešto mislim da ti je on najsigurniji što se steamova tiče !
Vidi ides ti ono create a new acc, napravis sve fino stavis username koji ces pw i email itd valjda znas to..
Eh, sada kada si to napravio naravno nemas igrica, pa odes na ovu stranicu i ukucas gore Ime i prezime, kako ti ide username od steama, email tvoj i igricu koji zelis, igricu moras tacno napisati. Evo primjer :

Ime: Allen
Prezime: S... (trebas puno prezime)
Ime/Username accounta: browne
eMail: [email uklonjen]
Igre na accountu (Odvojene zarezima): Counter Strike 1.6

i uslikas im uplatinicu poslije kad to dobijes na email poruku ...
Ne znam sta ti treba biti nejasno.

Stvar je u tome sto ti sebi izaberes Username i sta ja znam, a lik ti kupi steam, ti njemu posaljes pare i to je to.

Koliko ja znam Jason stoji iza toga, tako da je to sve uredno.

Prednost je sto ti se sebi biras Username. Ovo ostalo se moze promijenit.
Javi se ti Jason-u on ti je po meni najpouzdaniji, a i ima steamova 100%
eo ja brate ocu steam kupit za 10 km eo dodaj me [email uklonjen]
Sh4ringaX je napisao/la:
Javi se ti Jason-u on ti je po meni najpouzdaniji, a i ima steamova 100% ;)
banovan :(
SPEC7RE je napisao/la:
Javi se ti wickyu , nešto mislim da ti je on najsigurniji što se steamova tiče !
hahahahahaha..nije majkemi, ja kad sam kupovo od njega bio za dva dana DISABLED, dao mi novi i on nakon 20tak dana DISABLED
ElectroZzEr je napisao/la:
banovan
Ma nije pouzdan bolan. To ti je čisti skam vjeruj mi, ništa od njega ne uzimaj [ naravno, za steam, ostalo ne znam ]. Dalje, wicky-a pitaj, za ostalo ti ne mogu garantovat' pošto je i liryo isto skamao nekog momka etc.

HF

_

Ne znam tačno, al znam da nisu čista posla
ovo ti je isti k***** ili to ili
http://store.steampowered.com/
napravis acc kupis igru preko kartice i to je to
Ma nije pouzdan bolan. To ti je čisti skam vjeruj mi, ništa od njega ne uzimaj [ naravno, za steam, ostalo ne znam ]. Dalje, wicky-a pitaj, za ostalo ti ne mogu garantovat' pošto je i liryo isto skamao nekog momka etc. 8)

HF

_

Ne znam tačno, al znam da nisu čista posla :)
NODI je napisao/la:
Ma nije pouzdan bolan. To ti je čisti skam vjeruj mi, ništa od njega ne uzimaj [ naravno, za steam, ostalo ne znam ]. Dalje, wicky-a pitaj, za ostalo ti ne mogu garantovat' pošto je i liryo isto skamao nekog momka etc. 8)

HF

_

Ne znam tačno, al znam da nisu čista posla :)
koga je skemao znas li slucajno ?
provodhost je napisao/la:
Nije mi to nesto pouzdano,ja kad nisam imao steam poslao nikad mi nije nista doslo,sad ja prodajem stim ako oces 10 km.Pozz
os men prodati steam za 10 km oct samo da je na steamu cs1.6
i dje ce mo se naci ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.