Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

steam prob

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 19:50

Ovako znaci nece mi na steam uvijek da udje pise mi nest steam ne radi trenutno ili je nest do konekcije samo na egleskom -.-

moram rr pc da mogu udji na steam zna l' iko kako se rijesit tog govneta?

i sta je billing adress npr kad qpujem nest trazi mi billing adress sta tu treba ?

email ?
procitaj tacno sta je napisao kad ti ulazi na steam drugacije ti se nemoze pomoci , il ti je do konekcije : /
Billing - naplata

Jednostavno tvoja adresa , tacnije adresa na koju stize racun.
Koji qrac mi se ovo pojavi

(Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.)

kad qpujem steam

sve unesem tamo podatke kako treba pitanje je qpovine preko steam.steampowered.com

kako sad da nastimam ovo jbmu majq-.-'
edit:

Vaša kupovina niJe završena informaciJe vaše kreditne kartice Je opala za kompaniJu koJa Je izdala karticu..

ImaJte na umu da u nekim slučaJevima, Vaša kreditna kartica kompaniJa može staviti "čekanje" na sredstva na svoJ nalog, ali vam neće biti naplaćeno. Kada pregledate informaciJe ispod, ako smatrate da Je vaša kartica odbiJena greška pokušaJte ponovo kupiti.
gl hf
kijo je napisao/la:
edit:

Vaša kupovina niJe završena informaciJe vaše kreditne kartice Je opala za kompaniJu koJa Je izdala karticu..

ImaJte na umu da u nekim slučaJevima, Vaša kreditna kartica kompaniJa može staviti "čekanje" na sredstva na svoJ nalog, ali vam neće biti naplaćeno. Kada pregledate informaciJe ispod, ako smatrate da Je vaša kartica odbiJena greška pokušaJte ponovo kupiti.
gl hf
Jarane moze i on kopirati na google translate

Ili nemas para na kreditnoj ili ne unosis tacne podatke.
StealtH je napisao/la:
Jarane moze i on kopirati na google translate :-X

Ili nemas para na kreditnoj ili ne unosis tacne podatke.
pa znam brate samo ocu da kazem da postoji i to nek prevede i skonta ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.