Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji coffe shop moderator !! vl.1

845 pregleda · 57 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 00:35

Da vidim vaša mišljenja,ko je vama najbolji moderator !! !!

Najbolji moderator coffe shopa je..

Navedi te razlog zašto vam je baš on najbolji moderator?
Od ovih troje membera jedan mora biti najbolji. Glasat ce te za
spY,nera_f,blazze
- Sretno sa glasanjem 
Druge moderatore koje nisam naveo, navesti cu ih na sljedecoj temi ♥
Glas za spY-a. Znamo se dugo godina vako' online i regga je lik. zajebancija,fazoni, Real itd itd...

Killaor mi je nesto zanimljiv,vjerovatno zato sto nije toliko aktivan i ne isticie se previshe

A za vlexa znam da je bio glavni skakavac do prije pola godine i da je online 24/7..

Pusa
~Nera_F
Razlog;
Lik je predobar, drzi red u u CaffeShopu itd ♥
Sva 3 moderatora inimno cijenim. Blazze (liiq) legenda, spY isto tako, ekstra, nera_f se dokazao i kao moderator i kao member. Suvisan je svaki komentar. Ali eto, glasam za neru.
spy, objektivan je, ne ku**i se, ne ponasa se ko da je pokupio svu pamet svijeta kao neki pojedinci

Dize fine teme, aktivan je dan/noc.. et XD
a cuj ko je, pa nera_f kralj nad kraljiva ima hiljadu razloga, aj jedan od njih ozivio caffe shop i vodi ga u pravom smijeru, puno zanimljivih tema i sl...
nera_f trudi se fakat
nera_f
Ne samo najbolji moderator cafe shopa vec i inace.
Dvoumio sam se između nera_f i spY-a al opet glas ide spY-u zbog toga sto on nemjesa svoj personal feelingse sa drugim misljenjima kao nera:f.
I glas ide spY zato sto navija za real . :)
A lol ankete. Po cemu su to ova 2 bolja od nere_f? Drugo je to sto se pojedini uvlace, ili zato sto su dobri "frendovi", ali realno gledajuci, nera_f se daleko vise dokazao, kako mnogobrojnim diskusijama tako i aktivnoscu.
Koja ste vi djeca gledate ko je bolji a sto je najgopre ovakve teme dizete

spy je najbolji jer spamamo zajedno
Glas za nera_f Jednostavno se on najwise trudi od njih 3 , al' ni owa 2 nisu losa , spy , woli da se zeza i tako
nera_f je napisao/la:
Kad budesh znao skim pricas, onda tako pricaj ! ok ? Naravno da je ok !

3 put je stariji od tebe, najmanje !
Znaš koliko to mene boli ku**c ? Kad se on bude ponašao u sklado svojih godina onda ću i ja njega poštovati
- Od ovih 3 moderatora što sam naveo pobijedio je nera_f
- Sljedeća tema će biti otvorena za par dana još 2 coffe moderatora.
- Ko u sljedećoj temi bude imao najviše glasova ide u finale s nerom_f
- Pa će se naravno održat finale za najboljeg coffe shop moderatora.
Tema može lock !!
nera über alles
nera_f

Otkako je dobio moda, diglo se diskusija u zadnje vrijeme bruka .. Trudi se momak oko sajta, dok blazze fura ZOPea, a spy jes isto fino onako.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.