Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji coffe shop moderator !! vl.1

845 pregleda · 57 odgovora · otvorena 07.03.2010. u 00:35

Da vidim vaša mišljenja,ko je vama najbolji moderator !! !!

Najbolji moderator coffe shopa je..

Navedi te razlog zašto vam je baš on najbolji moderator?
Od ovih troje membera jedan mora biti najbolji. Glasat ce te za
spY,nera_f,blazze
- Sretno sa glasanjem 
Druge moderatore koje nisam naveo, navesti cu ih na sljedecoj temi ♥
TomY je napisao/la:
spaj najjaci nema dalje 

ova anketa nema smisla kad ce spaj pobjedit

:-X
Jesi siguran da će spY pobjediti ja kažem da ce on biti na zadnjem mijestu 
uzuNN je napisao/la:
Jesi siguran da će spY pobjediti ja kažem da ce on biti na zadnjem mijestu 
ma dragi su oni meni svi al mi je spaj prvi dao samar na ovom forumu hahhahahahaha
nera_f - Zasto ? Zato sto je pametniji od njih, sposobni, veca raja ! Blazze u posljednje vrijeme manje aktivan, obaveze vjerovatno, spY je raju osvojio na sebi svojstven nacin dok nera svaki post na ozbiljnu temu je odlican, svaka tema boli glava itd itd !

Mislim da ce se sad pokazati vise ko je bolji s kim nego bilo sta drugo !
Svi smo mi tu negdje, svi memberi imaju nekog drazeg moda, al najjbolji mod ikad koji je bio na g.ba i ostao je nera_f po meni  to je momak koji ima respekt za mene drama :]

Svi radimo svoj posao, ja manje radim kako je skola pocela, jer sam cjeli dan u skoli, pa nemogu da budem online ko prije :] al kad je raspust itd te stvari  24 sata sam tu 

Voli vas vas BLAZZE sada liiq  ♥
vLexinho je napisao/la:
nera_f - Zasto ? Zato sto je pametniji od njih, sposobni, veca raja ! Blazze u posljednje vrijeme manje aktivan, obaveze vjerovatno, spY je raju osvojio na sebi svojstven nacin dok nera svaki post na ozbiljnu temu je odlican, svaka tema boli glava itd itd !

Mislim da ce se sad pokazati vise ko je bolji s kim nego bilo sta drugo !
Upravo ovo 

Covjek je stari i iskusni  i nevoli dupolisce 

Ak se ja pitam nera 
Ja glasam za sulejmana tihica ako svi kradu nek makar moji kradu

Post dobio šamar od vLexinho

Pismenost 0 (warlook)

Glasam za neru zbog onih contesta sto je odrzao (slikomat i onaj drugi ).
Glasam za neru , jer jedini za prepoznat dobar post , postavlja jako zanimljive diskusije , zato na njegovoj temi komentari imaju 6,7 stranica.Poritv blazze'a i spY-a neam nista , samo ih jednostavno manje vidjam , ili vise ignoriram.Iako nijedan nije ubjedljivo istaknut , svak pwna na svoj nacin !
Murilo je napisao/la:
Ja  
Vidi se da se sa mnom druzis... Prenio sam ti sindrom spama HHAHAHHAHA
ziikeqni je napisao/la:
Blazze, zašto ? Zato što j**e keve.
Ili ti je pak idol ?
Svi su tu negdje 

Uglavnom spy je dizao "Pogodi igru" ,blazze i nera_f su se trudili oko slikomata.Svi su uradili nesto dobro da se raja sa gamersa malo opusti ,bori za nagradu i tako.

Necu da glasam svi su dobri iz coffe shopa 
Svi su uredu, ali nekako mi je momak Nera najozbiljniji. Što zbog godina pretpostavljam, što zbog obrazovanja. Obratite pažnju na njegove postove i znat ćete o čemu pričam. Nije dovoljno znati nešto, već je potrebno to znanje koristiti.
Najbolji ex moderator FANART-a je torketo ♥ !
Za coffe shop me neinteresuje !
skeletor je napisao/la:
Ili ti je pak idol ?
Nisam ja outsider ko ti da se furam na idolstvo gejmera, ne citiraj me više, ćao.
Glasao za Aida, fin momak 
AL jak je nera samo tako, kad nas samar 
Ma nema tu bolan jedan valja drugi da ne valja, svi su dobri na svoj nacin. Jedan je pametniji, drugi je otkacen, a trevi nije normalan 
ziikeqni je napisao/la:
Nisam ja outsider ko ti da se furam na idolstvo gejmera, ne citiraj me više, ćao.
Kad budesh znao skim pricas, onda tako pricaj ! ok ? Naravno da je ok !

3 put je stariji od tebe, najmanje !
Necu otkriti svoj glas nek ostane tajna !
Samo cu reci :

spY jedna mirna osoba (dok ga neko ne izazove )u rl. Uvijek ce pomoci i uvijek ce te natjerati na nesto kao sto je mene lozio da ce zvati neku televiziju davno ...  Znaci za zaebaniju tu je uvijek 

Sto se tice nera_f osoba sa kojom se mozda medju jos par najvise slazem oko nekih svari na sajtu !
Prvo nocna ekipa , lagano msn chat i ovako preko g.ba znaci momak je extra 

sto se tice blazze-a Njega sam isto upoznao preko i cs-a i g.ba i fejsa sve ono oko igrica i g.ba prica i tako isto nije los momak :**

I zao mi sto nisi ostavio ostale da i za njih napisem a necu jer ih nema na anketi neki drugi put  !
Necu glasat ni za kog jer su pored FanArt-a i CS-a modovi iz Caffe Shopa radili najvise u zadnje vrijeme, dizali zanimljive teme itd. Ovaj vote moze samo stetit i dovest u sukobe tako da tema faila, budimo realni nema smisla.
po meni je najbolji nera:f. Zasto? Zato sto je momak najaktivniji od njih trojce.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.