Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Messenger

121 pregled · 13 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 19:58

Dobro vece, sellam, pozz geymerii & geymerice....

Znaci treba mi jedna dobra dusa da mi se javi na PM te da odvoji nekih 10 minuta slobodnog vremena da mi detaljno objasni kako da napravim msn..... Nije bitno da li cu morat skinut onaj 9.0 ili cu morat na onom najstarijem... Bitno mi je to da mogu komunicirat sa nekim ljudima. Facebook stopa tako da....

See Ya
Ovako :
1. Odes http://download.live.com/Messenger
Izaberes jezik Messengera i kliknes download .
2. Kada ga instaliras odes na www.Hotmail.com ides Sing Up popunis podatke sa zeljenom Adresom msn-a npr [email uklonjen] !
3. Kada ga napravis udes u prethodno instaliran program Windows Live Messenger (MSN) i upises svoju adresu (npr. [email uklonjen]) i sifru (npr. osman123) , naravno pazi na velika mala slova ...

4. Ides Sing in i za par trenutaka uci ces na svoj msn
5. Sledece sto ide je dodavanje prijatelja vidjeces u desnom gornjem Uglu ima slika ovako nekog cikca i na njemu ima + (plus) tu kliknes i upises MSN adresu svog prijatelja kojeg zelis dodati (za pocetak dodaj mene [email uklonjen])

6. Za par trenutaka , naravno ako te prihvati prijatelj prikazace se na tvojoj Listi Online Kontakta !

i to je to mozes da se dopisujes sa svojim prijateljima gledas preko Web Kamere itd...
Ostalo ces sam skonta't ;)

Post dobio aplauz od spY

http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=how+to+use+messenger&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=How+to+use+messen&fp=c26c79a56c95bda8

Post dobio aplauz od spY

prvo odes na msn.com,onda ides na hotmail,pa sign up,dole lijevo,napravis i napravis mail(ja mislim da ga vec imas posto si reg na fb)
onda skines msn odavde http://download.live.com/?sku=messenger i ukucas email i pass od maila i eto

Post dobio aplauz od spY

GLUP SAM GLUP SAM GLUP SAM GLUP SAM GLUP SAM GLUP SAM

Post dobio aplauz od spY

4rm4n1 je napisao/la:
Otvoris Hotmail.com, kliknes SIGN UP i pratis instrukcije. Znas engleski, nisi glup.

Kad to napravis, skines Windows Live Messenger, instaliras, ulogujes se i chatas.
Ako budes imao problema oko instaliranja msn-a 9.0

tut msn moj
Ado je napisao/la:
Eto ti aplauz za najgluplji post danas.

gz D:
je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Btw što najgluplji

OMG kako sam glup stidim se ! Ja kreno napisati fino sam momku reko da me add da mu pokazem a on trazi da instalira msn. HAHAHAHAHAH
ADOOFAMELA je napisao/la:
AHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAH

NE MOGU VJEROVAT' HAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAHAAH
4rm4n1 je napisao/la:
AHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAH

NE MOGU VJEROVAT' HAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAHAAH
Nije smješno :/ Malo je zajebunio -.-' @ on topic kad napravis msn add me ako želiš
4rm4n1 je napisao/la:
Otvoris Hotmail.com, kliknes SIGN UP i pratis instrukcije. Znas engleski, nisi glup.

Kad to napravis, skines Windows Live Messenger, instaliras, ulogujes se i chatas.
Aha znate kad ce se registrovati na @hotmail.com to neradi vec preko godinu dana kako ja znam. Zato ima ovaj CoolHotmail tu odabers sebi po rubrikama vidjet ces kako je poredano koju domenu zelis. Neznam dali sve rade nisam pokusavao ali znam da radi @wassup.co.in definitivno. Tako nadam se da je olaksan posao. :D:D:D:D:D
AdisTheDark je napisao/la:
Aha znate kad ce se registrovati na @hotmail.com to neradi vec preko godinu dana kako ja znam. Zato ima ovaj CoolHotmail tu odabers sebi po rubrikama vidjet ces kako je poredano koju domenu zelis. Neznam dali sve rade nisam pokusavao ali znam da radi @wassup.co.in definitivno. Tako nadam se da je olaksan posao.
Aha znate kad ce se registrovati na @hotmail.com to neradi vec preko godinu dana kako ja znam.

Ne znas dobro.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.