Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[TUT]Messenger 9.0

1.251 pregled · 5 odgovora · otvorena 16.09.2009. u 21:10

Tema stavljena u IF .Razlog je taj sto ima puno ovih "novih" pa spamaju .

Forum> Tehnicka zona . Ja mislim da ovdje moze !

~Posto vidim na facebooku , g.ba , msn-u da mnoge zeza od juce msn rekoh da napisem neki "tut"ako se tako moze nazvati!

Znaci ko zeli msn 9.0 a ima windows live messenger i tako te starije verzije i kad se krene konektovati a izbaci mu da treba novi msn i pokusa skinuti sa neta onu instalaciju
za 9.0 i vjerovatno izbaci onaj eror morate uraditi sledecu stvar !

Skinete sa ove stranice Windows Installer 3.1 Redistributable (v2)
nadjete Download files below kliknite na to i izbacice vam :

Redist.txt 2 KB
windows installer 3.1 EULA.doc 58 KB
WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe 2.5 MB > odaberite ovaj 3 (tako sam barem ja ) ...

Skinite taj file instalirajte i restartujte racunar.
Zatim odete na messsenger 9.0
Imate desno download kliknete tu , file zauzima 1.09 mb .Pokrenete to i onda ce vam izbaciti
koje programe zelite da instalirate , vi sto imate slabu konekciju preporucujem da ne uzimate nista od ovoga samo idete na instal, ostali sa jakom konekcijom vidite sta zelite za svoj racunar.Skidanje u pocetku ide kao brzo ali imaju neki fazoni sto imaju dosta mb pa oko 50% malo sporije ide neka vas to ne zabrinjava .Kada se sve to instalira odete na msn_plus_live idete na download 5.06 mb instlacija.Pomocu ovoga imate par opcija , mozete na msn 9.0 stavljati skinove itd.

~Tema odobrena od haruna ♥.Pisao sam ostalima neki su otisli u offline ,neki pisu vijesti itd.
E sad trenutno isto tako skidam ali nadam se da ce proraditi ako je neko ovo isto radio i nije uspijelo neka se javi.
A meni ce potrajati ovo ali negdje oko 11:00 ako do tada skine napisacu jel radi ili ne !

Zamolio bih vas da ne pisete super , lose ili tako nesto jednostavno ako je neko ovako radio i nije uspijelo neka se javi ja sam prije radio i uvijek uspije.Ako niste clan IF pisite mi na gb !

Meni vec stiglo do 30 % ...

Ako je bilo gresaka izvinite !

Jos sam imao nesto za dodati ali ovaj me citira vamo za spY pa sam se iznerivrao pa zaboravi ...
Ako se jos cega sjetim editovacu !

EDIT : @AltF4 16.09.09 21:46
e radi ono za msn provjereno.
edituj tamo nek raja zna da je 100% working
ty, zz

EDIT 2 : [color=red]MSN RADI ,evo ss [/color]

Ova 9.0 verzija smrdi, očajno. : (

Ne mogu nikako svariti da mi je avatar na lijevoj strani.

Stvarno im nikad neću prežaliti što su od juče ukinuli verziju 8.0.

Sada sam na 8.5. Kada se bude moralo preći na 9.0 prestajem koristiti MSN.
brate bio sam 8.5

uradio sve kako si rekao, jes da me konekcija zezala al sada je sve ok :$

hwala ♥
prejak tut fino objasnjeno...

ja imam 9.0 i dobar msn sminka bolje opcije i ljepsi nego ostale verzije
Cestitke za TUT.
I ja sam primjetio da ih vecina i dan danas ima velikih problema s MSN.
Vecina ih ulazi preko web messengera, al ja nisam nikad imao nikakav problem u vezi ovoga .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.