Lock and delete. Rijeseno.
Diskusija
Zaključana
MSN Hacked -.-"
355 pregleda · 17 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 23:42
Pa jesi pokusao vratit preko tajnog pitanja ?
nisi online nikako...
jesi probao sa onim pitanjem?
jesi probao sa onim pitanjem?
Ma ku**c pitanje, ne sjecam se sta sam jeo juce, a kamoli sta sam pisao kad sam se registrovao
archie je napisao/la:
Ma ku**c pitanje, ne sjecam se sta sam jeo juce, a kamoli sta sam pisao kad sam se registrovao :-X
Vratit ćeš kao i ja preko Suporta !
Ev' ne mogu ni na ovaj novi da udjem, izgleda sestra glupaca pokupila keyloggera.
archie je napisao/la:
Ev' ne mogu ni na ovaj novi da udjem, izgleda sestra glupaca pokupila keyloggera.
Znaš šta je najjače ? Zabraniš joj pristup računaru , il' joj daješ povremeno al' samo u tvom prisustvu .
archie je napisao/la:
100% ovo pokupila
archie je napisao/la:
Skines sa neke warez stranice nod i uradis update anti virusa !
Mogu ti poslati na pm kljuc da ne moras svaki 2-3 dan traziti key po onoj stranici ... i skeniras cijeli racunar !
Kad si pobrisao viruse dignes sebi system !
Ali prije dizanja system-a sacuvas sve podatke (slike ,igrice , muziku ..) na drugi hard disk ..
Instaliras odma cim si digao system anti virus (ali konektuj se na net da mozes update anti virusa ) i onda ostale programe bla bla i mora raditi sve
Offline si mi već duže vrijeme, na archie_ok .... addo sam te na novi.
I men' se desilo jednom , jedva vratio upotrebom sile
Dušman -,-
I men' se desilo jednom , jedva vratio upotrebom sile

Dušman -,-
Ako kojim slučajem pronađeš taj keylogger - stealer, uploaduj pa mi ga pošalji, pokušat ću doći do podataka.
edited
xplOsiON je napisao/la:
edited
HAHAHAHAHA
xplOsiON je napisao/la:
edited
archie je napisao/la:
Pa sto Jason j**o ga dan?
Sta sam mu ja to uradio, da on meni freezuje msn
?
Sta sam mu ja to uradio, da on meni freezuje msn
?
vec freezero ba .. samo zaledi ..
malopre sto sam ti prico
xplOsiON je napisao/la:
edited

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.