Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[ GBA ] Prijedlozi

1.677 pregleda · 41 odgovor · otvorena 02.10.2012. u 20:54

Pozdrav 

U cilju poboljsanja Gamers.Ba zajednice nastojimo prikupiti sto vise funkcionalnih i realnih prijedloga, stoga svaki razraden prijedlog predstavite na ovoj temi.
Stavite da možemo pratiti temu koju mi označimo da je želimo pratiti.
Da sve stvari koje kupimo iz shopa možemo ih kako da kažem "ukloniti" a da se nama vrate bodovi,ako razumiješ ?

Sad recimo necu vise koristit rasta skin odem u shop i poništim ga,izbrišem i automatski mi se vrate boji bodovi koje sam potrošio za kupnju istog.
e da to da pratimo temu i ako je moguce bilo je tih prijedloga i prije dakle da vidim sta sam poslo a ne kad mi vrate poruku nako mjesec dana da se mislim sta sam slao :P
Napravite chat. Ali ne onaj private, nego global (da smo svi na njemu) 
-Kladjenja za CS:GO i ostale igre.
-Like/dislike
-config upload
-Video player "mogućnost svakog membera da uploaduje neki "cs,wow,lol" movie te da se prikazuje kao naj noviji upload time bi se riješio problem reklamiranja.
-Nick chang 1 put u 6 mjeseci bez boba(ty nemoraš kupovat bobe)
-Linkovi za socijalne mreže
-Global chat (Smanjilo bi se postavljanje glupih pitanja)
-Član mjeseca,sedmice
-Neka multiplayer online igra (kao haxball)
-nešto kao radio za gamere..

-Eto =D
Ukupno vrijeme provedeno na forumu Možda bi zainteresiralo neke članove da budu malo aktivniji na sajtu. Radi se oko ukupnog vremena provedenog na forumu. Napravi se i top 10 i tako dalje.

Šamar da nosi 20 bodova kako bi se spameri malo smirili, aplauz neka ostane koliko je.

Klanovi Brisanje svih ne aktivnih klanova i klanova koji imaju pre vise clanova a nisu uopce u cijelini.

Aktivacije odredjenih foruma SAMP, DOTA i tako ti pod forumi naci 1-2 moderatora koji ce se truditi, koji su vec radili na njima i organizirati te pod forume.

Uvodjenje jos jedne vrste smajlica koji bi kostali odredjenu svotu bodova.

Smanjenje cijene odredjenih tema na forumu.

Nove ne procitane poruke od posljednjega puta Neki novi postovi tocnije zadnji post na temi moze se vidjeti klikom na nove odgovore od posljednje posjete.

Eto nesto od mene 
Bilo bi fino mozda kad bi stavili kao neki online timer koji ce brojati vrijeme provedeno na sajtu, slicno kao na http://www.sk-gaming.com/member/Dek1n1 ovo sto pise Online time.. to bi navelo clanove da provode vise vremena na portalu i zanimaju se, npr za 50 provedenih sati dobijes 10 bodova, 100 sati 20 bodova i tako da se napravi neki sistem bodovanja, tako bi lakse skupili bodove i trudili se da budu sto bolji :) moze se uvestio kao za 100 provedenih 100 dana dobijes 50b i td.
I to bi se nalazili gdje se sad nalazi INFO clana, na sredini fino da se vidi.

- Favourites i description bi ostavio kako je i sad, ali bi hardware stavio na desnu stranu, jer mi se nekako cini da ima "dosta" praznog prostora na njoj.

- Da svaki clan ima na profilu "Posjetioci" bez obzira da li imao premium ili ne, jer mislim da to svaki hajmo reci normalan portal/sajt posjeduje free.

- Poruke: Da kada posaljemo poruku, i nama neko vrati mozemo da vidimo sta smo poslali nesto slicno Facebooku, jer posaljem nekom poruku npr: danas, Hoces mix a on ne bude tu i odgovori za 3 dana: E nisam bio tu. i sad se ja upitam sta sam ga uopste i pitao. :)

- Napraviti nekakav sistem za teme kao Thumb up odnosno Thumb down, na primjer ako se neki clan potrudio bas da napise fin post ostali clanovi mogu da mu daju thumb up u suprot ako neko spama primjer: HAHAHAH da mu mogu dati thumb down.

- Postaviti za onog ko je digao temu da ima pravo poslati prijavu adminu za neki nepotreban komentar, npr: spam/psovanje i slicno, i da admin to pogleda i obrise naravno ako je stvarno spam i slicno.

- Da se moze vidjeti spisak svih tema i postova koje smo digli/odgovorili jer je ovo pomalo "ruzno", sto ne mozes naci npr prvu temu koju si diga, pa sad hoces da je pogledas da se prisjetis o cemu si pisao u prvoj temi.

To je sve sto sam se sjetio u ovom trenutku.. :)
GL u poboljsanju portala!

Post dobio aplauz od b0k1

NIXONSTYLE je napisao/la:
Da sve stvari koje kupimo iz shopa možemo ih kako da kažem "ukloniti" a da se nama vrate bodovi,ako razumiješ ?

Sad recimo necu vise koristit rasta skin odem u shop i poništim ga,izbrišem i automatski mi se vrate boji bodovi koje sam potrošio za kupnju istog.
I ja sam baš danas o ovome razmišljao,super je prijedlog 
Like i dislike na sliku dana, ukinut komentare 

Post dobio aplauz od Limmaa

icco22 je napisao/la:
Ukupno vrijeme provedeno na forumu Možda bi zainteresiralo neke članove da budu malo aktivniji na sajtu. Radi se oko ukupnog vremena provedenog na forumu. Napravi se i top 10 i tako dalje.

Šamar da nosi 20 bodova kako bi se spameri malo smirili, aplauz neka ostane koliko je.

Klanovi Brisanje svih ne aktivnih klanova i klanova koji imaju pre vise clanova a nisu uopce u cijelini.

Aktivacije odredjenih foruma SAMP, DOTA i tako ti pod forumi naci 1-2 moderatora koji ce se truditi, koji su vec radili na njima i organizirati te pod forume.

Uvodjenje jos jedne vrste smajlica koji bi kostali odredjenu svotu bodova.

Smanjenje cijene odredjenih tema na forumu.

Nove ne procitane poruke od posljednjega puta Neki novi postovi tocnije zadnji post na temi moze se vidjeti klikom na nove odgovore od posljednje posjete.

Eto nesto od mene :D
Izvini što te citiram, al' tvoji prijedlozi su mi upali u oko.

Vrijeme provedeno na forumu - škk? Ne treba to nikom.

Ako neko spama i piše gluposti misliš da mu 10 bodova gore-dole nešto znači?

To oko klanova se već radilo.

Smajlići nepotrebni, ove 2 vrste su sasvim dovoljne.

E sad, outbox (znači da vidim poruku koju sam poslao, jer se nekad ne mogu sjetit šta sam poslao nekom).

User feed (negdje na dnu profila) tipa : user1 je dodao user2 u prijatelje, user je uploadovao sliku, user je odgovorio na temu "link" etc etc.

Updateovati shop sa nekim novim stvarima, itemima or w/e.

Ograničiti postavljanje tema na 2 po danu. Mislim da nitko ne treba postavljati više?

+opcije iz shopa za non-premium članove, ono... zašto je netko uopće kupovao te opcije kad ih ne može koristit?
#1 ->uvesti recenzije  da svako moze pisati, ali naravno admin odobri određene

#2 -> GAther to svi cekamo, uvezati premium sa gatherom ko ima premium raste mu sklii i prvo mjesto mj. dobija nagradu.Nadam se da bi se isplatilo jer ako bi kupilo 200ljudi premium to je 400km barem 50km odvojiti za nagradu.

Nagrade da stavite: mis, podloga, tastarutra, sluse, ili pare da uplacujete.;D
Ultimate skin, staviti font od plavog skina i to je to  .
Da možemo mijenjati boju ID-a i username :D al preko SHOPA jedno 666 boba
majaba je napisao/la:
Napravite chat. Ali ne onaj private, nego global (da smo svi na njemu) 
Da upravo sam to htio predloziti medutim refresh je ucinio svoje 
Ja ne znam zasto se stalno pominje taj Thumb up odnosno down..
Cista "glupost"..zasto postoje samari i aplauzi ??!!
Sa uvodjenjem te opcije odmah samari/aplauzi gube svoju svrhu..

Ja se slazem sa prijedlogom da samar odnosi 20. bodova..
Obavezno ono sto mi se cesto desijeste da mi neko odg na poruku, a ja nez sta sam njemu napisao''  
Znaci da vidimo odslane poruke, nesto slicno mozda kao na FB kad bi se moglo napraviti !!

Vjerovatno ce mnogi spomenuti neki chat, ali ja nisam za to, automatski se gubi vrijednost GB-a !!

Predlozio bih da se bodovi mogu slati bez premiuma !! Ako neko ima bodova i treba mu nesto zasto da kupuje premium kako bi nekom memberu poslao 50-100 bodova "bubam" !!
Da ima opcija da izaberem da me drugi ne mogu zvati u klan. A ovoj djeci podaj bodova da ih ne traže nazad kad kupe nešto.
Napraviti bolji "citiraj" sistem

Kada kliknemo "citiraj" da mozemo brisati dio recenice (ove gore koju citiramo), i samo citirati ono sto mi hocemo, a ne citav dio posta, kad neko napise nesto i ja hocu samo taj dio da citiram (jer se moj odgovor odnosi samo na taj dio njegovog posta) da covjek zna zasto ga citiram, a ne ovako citav post, pogoto ako je velik, smorih se dok od-scrollam do kraja
Obratite više pažnje na nove projekte/dijelove/sekcije/nazovite kako hočete. Novitet u pravom smislu te riječi.

Prije nego što predložite neku stvar, provjerite da li je već neko predlagao istu tu stvar. Nema potrebe da se prijedlozi ponavljaju.

Isto tako ako nemate šta predlažiti, nemojte se javljati. Do sada sam brisao postove, od sada ću kažnjavati. Pokušavamo da vas obradujemo sa novitetima, vi pišete neke gluposti.

Na ovoj temi nemojte pisati šta će administracija da radi i kako da radi. Nema potrebe da o tome pišete. Generalno administracija je aktivna. Isključivo tehničke/programerske stvari.
Ja bih najviše volio da GSP razmisli do početka zimskog raspusta da pokenu jedan Unreal Tournament 99 server da probam oživjeti igru preko zime.
Bar jednom mjesečno slikomat da bude 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.