Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Shingeki no Kyojin Epizoda 8 Diskusija

321 pregled · 11 odgovora · otvorena 26.05.2013. u 11:19

Sinoć je izašla još jedna odlična epizoda Shingeki no Kyojina. Mislim da stvarno nemam šta reći za ovu epizodu nego da je bila odlična . Emocije,borbe i sve je bilo baš onako kako je trebalo biti. Jedina stvar koja mi je malo smetala je što su malo odužili ovu epizodu ali razumljivo je jer ne žele da im nestane materijala za animaciju. Pročitajte upozorenje koje je na kraju ove teme i da vas odmah obavjestim da će u toku dana biti dignuta tema za One Piece ( i Hunter x Hunter ako se mand4 ne predozira).
Screenshots by me  :

H4midovic je sinoć digao temu za Shingeki no Kyojin. Još ću vas jednom upozoriti/napomenuti da NE dižete teme za serije koje mi pratimo. Mi već 8 tjedana dižemo teme da s Vama diskutiramo kad odjednom dođe neki lik i otvori temu čiji je cijeli tekst :

On je rekao da je to digao kao obavijest da je izašla epizoda ( na puno nekulturniji način,prilagodniji neodgojenim kretenima) što nije nikakva izlika. Ne treba nas netko obavještavati kad je izašla epizoda, svake sedmice izlazi u isto vrijeme.

Temu ću postaviti u zanimljive na 24h da se ne zagubi, a koliko sam primjetio jedna je od gledanijih na našem sajtu pa bi volio da se što više ljudi izjasni i da dignemo ovaj podforum na jedan veći nivo. Danas u podne ide u zanimljive, a sutra u podne se skida iz zanimljivih.
Predobra epizoda nema se tu sta pricati.
Eren op  
Prejaka epizoda, can't wait next one 
Dobra ep nema sta. Samo je malo glupo sto se Eren vratio u ljudski oblik. ::EWBTE:: 

5/5
Malo previše static slika za moj ukus al' sve u svemu jaka epizoda. Sljedeća epizoda će biti mala pauza u akciji, tek možda bude šta pred kraj tako da je ne isčekujem nešto posebno 
Stavit cu jedan gif što sam napravio pa ti to spojlaj.

/Diskusija

Mogu sam reći da me je epizoda više nego oduševila.Sve je bilo dobro borbe,emocije mogu reći da mi je ovo dosad najbolja epizoda

-
ps. radim anime gifove
zoyson.tumblr.com

EDIT by MaxYz: Nije spoiler ali nema veze, uradio sam.
Upravo pogledao, 5/5. Fenomenalna je bila.

Zaljubio sam se u onaj krik što Eren ispušta  
Napokon se Armin skontao i poceo koristiti svoju glavu, u tome je i najbolji.  

Prejaka epizoda hands down.
Prejebeno, neka mi 1100ti post bude na stvarno prejak anime, steta samo sto ce trajati kratko (oko 20 epizoda, tako kazu  )
O___________O je napisao/la:
Prejebeno, neka mi 1100ti post bude na stvarno prejak anime, steta samo sto ce trajati kratko (oko 20 epizoda, tako kazu  )
Shingeki no Kyojin će trajati 25 epizoda što je i više nego očekivano. Ako kreator Shingekiya izbaci dovoljno materijala (mange) ne sumnjam da će biti i druga sezona  .
O___________O je napisao/la:
Sto se tice toga, tu se nemas sta brinuti, S1 je sa samo ovih 8 epizoda vec vise nego uspjesna, tako da se S2 sigurno biti najavljena, a i live action film je u planu, plus jos imas mangu.  
Komentarisem konkretno ovu epizodu.

Ako do kraja nesto ne bude izmedju Erena i Mikase (like in FMP! ), oficijalno kazem da cu nekoga ubiti.

Hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.