Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PES 2010 online

840 pregleda · 23 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 03:21

Da bi se igrali PES 2010 online, potrebno je sledece:

* PC
* PES2010 za PC
* PC kompatibilni kontroler(i)
* Internet konekcija

* Onlajn servis PES2010 za PC je besplatan.
* Možete razgovarati sa drugim korisnicima koristenjem sledeceg (pod uslovom da su kompatibilni sa PC računarom):
o USB /Bluetooth tastature
o USB /Bluetooth mikrofon

Kako da dobijem KONAMI ID identifikacioni broj?

Da bi igrali "PES2010" za PC u mrezi, treba vam KONAMI ID i GAME ID.

* Bilo koji GAME ID koji vec imate mozete koristiti. Ako imate samo KONAMI ID moracete da kreirate odgovarajuci GAME ID.
* KONAMI ID i GAME ID se moze dobiti na KONAMI ID portalu gdje moze da se pristupi izborom "Registracija" iz igre ili posjetite (https://id.konami.net/quick/) na svom licnom kompjuteru.
* Uverite se da se ne izgubi bilo koji od ovih identifikatora(ID), oni su bitni za igranje igre u mrezi.
Pokrenite onaj test za brzinu na svom kompjuteru da biste videli da li je vaša brzina dovoljna da bi ste igrali Pes 2010 online.

Rezultati testa brzine

*A) Nebi trebalo da imate nikakvih problema u kreiranju sobe kao host.
* B) Vasa veza je dovoljno dobra da igrate online, ali nije poželjna za kreiranje sobe kao host.
* C )Vasa internet konekcija je nestabilna za online igranje.

Ako je rezultat B ili C, pogledajte dole za neke potencijalne uzroke. Njihovom rjesavanju, moze dovesti do boljih rezultata.

* Vasa veza je mozda privremeno usporena tako sto je vise racunara povezano na mrezi tokom testa.
* Korisnik ste bezicnog rutera, lokacija rutera moze da utice na rezultat. Na primjer, rastojanje izmedju racunara i rutera ili bilo koje fizicke prepreke izmedju njih.

Hosts and Clients

Host
Domaćcn je korisnik koji kreira "Match room" i u "Quick Match" se naziva "User 1".
Biti domacin takodje zahtjeva vecu upload brzinu nego sto ima klijenat.

Client
Users 2-4 su automatski klijenati.

VAZNO OBAVJESTENjE

* Test moze potrajati i do 80 sekundi.
* Da bi se obezbedilo da se test radi ispravno, proverite da li je Flash Player azuriran na verziju 8 ili noviji.
* Rezultati testa sluze samo kao referenca i ni na koji nacin ne garantuje da ce igra uvek raditi savrseno.
* Kvalitet veze drugog korisnika moze da ima los efekat na vasu igru.
* Rezultat je samo pokazatelj kvaliteta veze, a ne i vaseg hardvera i mrezne opreme. Sasvim je moguce da i pored dovoljne brzine veze, mozda necete moci da igrate zbog vaseg hardvera i mrezne opreme koja ne ispunjava potrebne specifikacije.
* U neko trenutku je moguce da necete moci da igrate u mrezi zbog problema/radova na serveru.
* Preopterecenost internet saobracaja moze da utice na rezultate testa. U takvom slucaju, preporucujemo vam da test pokusate ponovo posle 5 minuta.

Recommended Broadband Bandwidth

Host -sa 4 korisnika mec (The Match Room Host / Player 1):
Upload: stabilna veza od 384kbps i vise

Host -sa 3 korisnika mec:
Upload: stabilna veza od 256kbps i vise

Host -sa 2 korisnika mec:
Upload: stabilna veza sa 128kbps i vise
Preporucena brzina: 256kbps i vise

Preporuceno za klijenta (Joining Games, 2-4P)

Preporucena brzina: 256kbps ili vise
Hvala puno na ovome !
vec sam sam skontao kako ide i imam 2 dobijene i jedan poraz :D xD
Nice,za koji mjesec dana možda i oprobam PES2010 online
Prejako, mrsko mi skidat' igru, tako da ce mii jaran posudit Cd - ove, pa da malo sutam ^.^
bas cool,i ne trazi neku extra coneciju znaci,treba to igrat malo online
Ali pretpostavljam da treba original CD-KEY ?
Posto moj ne radi ... a nije original cd-key
A jel treba orginal CD-key. Nisam jos pokusao sa svojim piratskim jer trebam update na novu verziju i trebam cekati crack za to....
POMOZITE !!!
uspijesno sam se registrovo na konamiju za online igru i sad kada se ulogujem izbaci mi-Your version of PES is incompatible-,i otvori stranicu u browseru

An update is required.
The Pro Evolution Soccer 2010 installed on this computer is not the most up-to-date version.
-----------------------------------------------------------------------------

The application must be updated in order to play matches Online.
Access the Pro Evolution Soccer 2010 update page (PES2010Patch102.zip) and update the application.How to update and content details are listed too.
If you do not wish to update, press the "close" button to close the browser.

Skinuo sam ovaj novi patch 102.zip i opet nista,stvarno neznam sta moze da bude,zato molim POMAGAJTE!!!!!!!!!!!
Znaci morate imati original za ovaj nacin igranja, a za 2009 verziju je bio pesmagazine patch koji je omogucavao da igrate igru i ako nije original,vjerovatno je izasao i za 2010, preko njega se unose ip adrese klijenata koji hoce igrati i spoje se,proogoglajte malo o tome da na sabahu ne objasnjavam :) , medjutim za potpunu uzivanciju preporucujem da se uzme original, igra vrijedi 20$ definitivno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.