E raja hocu na w910 da instaliram flash theme da mogu , ono flash menu . I sada skinio sam program XS++ i sad sve je to dobro , ali kada ubacim usb u mobitel drzim c , pojavi se neki eror , evo sta tacno pise: Error: Cannot open phone communication port
Dosconnected... Unplug the phone I sada rekao mi je jedan jaran sa gamersa da trebaju neki driveri za usb da bi to radilo . I dao mi je stranicu i ja sam skinuo. I sada kako da ubacim te drivere ? Odem na program files , nadzem Sony Ericson - Drivers - ubacim i ponovo nece .
Da nije mozda kakav drugi problem ? Raja pomozite ako vi znate , nagrada je 1.50KM kredita bh pretplatnici . I zamolio bih admine da nagrade ko pomogne .
H V A L L L A ! !
EDIT: Uradeno !
Dosconnected... Unplug the phone I sada rekao mi je jedan jaran sa gamersa da trebaju neki driveri za usb da bi to radilo . I dao mi je stranicu i ja sam skinuo. I sada kako da ubacim te drivere ? Odem na program files , nadzem Sony Ericson - Drivers - ubacim i ponovo nece .
Da nije mozda kakav drugi problem ? Raja pomozite ako vi znate , nagrada je 1.50KM kredita bh pretplatnici . I zamolio bih admine da nagrade ko pomogne .
H V A L L L A ! !
EDIT: Uradeno !
, skontaj maloa sto se tice odgovora treba ti sony ericsson Pc suit
, skontaj maloa sto se tice odgovora treba ti sony ericsson Pc suit