Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Assassin's Creed Revelations 2011

227 pregleda · 15 odgovora · otvorena 24.07.2011. u 12:39

Kao veliki fan ovog serijala, rado iščekujem ovu igru, pa pošto sam uvidio da veliki broj članovo ovog portala ima istu zamisao, odlučio sam da dignem jednu temu.

Nakon što je, vjerujem većina pogledala ovdje.

Igra je kako mene, tako i zasigurno vas nije mogla ostaviti ravnodušnim te sam istraživajući malo, naišao na Literal : Assassin's Creed Revelations od strane Tobuscus-a, koji inače pravi zanimljive literale, kako za Assassin's Creed, tako i za ostale igre.

Za više informacija o ovoj igri možete pogledati ovdje.

Ubisoft još više pažnje posvećuje multiplayeru, te najvjerovatnije možemo očekivati i zasebni naslov vezan za online igru, a više o multiplayer komponenti možete pogledati ovdje.

U igri će nam kao novo oružje biti dostupan i hook blade, te još par novih, upotrebljivih stvari za efikasno i jednostavno riješavanje sa neprijateljima. Više o oružju u Assassin's Creed Revelation možete pogledati ovdje.

Igra izlazi 15. Novembra 2011, i biti će dostupna za PC, PS3 i XBOX360.

To bi bilo to, ukratko, još da napomenem otvoren je novi klan pod imenom "Assasin's Creed Fans", te bi one koji isčekuju nastavak, te one koji su ljubitelji serijala pridruže ovom klanu .

Uživajte.
Prije par dana se pojavio jedan video vezan za Assasins Creed pa vjerovatno niste pogledali !

http://kiwi.kz/watch/8n96k62quocn/
Dobra tema Bravo
Ja sam igrao samo 2gi dio, msm da je to to, onaj prije brotherhooda ? ugl svidio mi se pravo. Ovo je preimba ako je ovako fkt
Iskreno, čekam druge, puno bolje naslove a AC me baš i ne interesuje previše, ali ako ga kritičari opišu u pozitivnom svjetlu, zašto da ne...

Inače meni je AC kao serijal uvijek bio u rangu B-igara...
Biggie_PK je napisao/la:
Iskreno, čekam druge, puno bolje naslove a AC me baš i ne interesuje previše, ali ako ga kritičari opišu u pozitivnom svjetlu, zašto da ne...

Ako je AC serijal u B rangu onda sve ostale spadaju u Ž rang
K1NAAA je napisao/la:
Ako je AC serijal u B rangu onda sve ostale spadaju u Ž rang
Tvoje mišljenje != Moje mišljenje...

Ja, kao i svako na ovom forumu imam pravo iznjeti šta mislim, ako ti se ne svidja, uredu, ali nisi trebao citirati...

Uostalom, serijal koji je otpočeo 2007-e godine i koji je do sada izbacio preko 9 igara, od kojih su sve bile na isti kalup se ne moze baš nazvati "cream of the top" zar ne?
Igrao sam 2 i Brotherhood i stvarno su odlicni meni jedne od najboljih igara koje sam ikad igrao, jedva cekam ovaj Revelations :D Ako bude bilo sve kako treba igra ce bit vrh vrhova !
Biggie_PK je napisao/la:

Mozes li mi reci koje igru spadaju pod rang A? po tvom
_Kemo_ je napisao/la:
Jedna jedina, Elder Scrools : Skyrim, to je rang A njemu, jer je tol'ko nahvalio tu igru, ostale su B i Ž
_Kemo_ je napisao/la:
Većinom su ti RPG igre A rank.
A to su ti:
Fallout Serijal
The Elders Scrolls Serijal
Mass Effect Serijal
GTA Serijal itd.

Ja bih mogao AC2, Brotherhood i Revelations stavit u A rank, ali ih je AC 1 pokvario.
_Kemo_ je napisao/la:
Pod 1. postoje brojni B-filmovi i C-filmovi koji su i dan-danas gledani, zato što su imali dobru priču i storytelling.
Pa cu se ja bazirati dijelom na filmove - AC, pored toga što je brutalno repetativan i što je svaki nastavaka blijeda kopija predhodnika - slično kao noviji Call of Duty naslovi, apsolutno je razoren u prema meni najvaznijoj stvari koja postoji... a to je priča.
Minecraft nema priču, CS nema priču, ali to i nije vazno kada tim igrama ne treba priča, ali u igri u kojoj glavni lik ulazi u neku high-tech timetraveling spravu i prima razne zadatke da bi ubio likove, odnosno u igri koja podsjeca na srednjovjekovni GTA, onda bi zaista trebalo biti nešto što tjera naprijed, neki vjetar u jedra? Zar ne? Pored toga, kazete da je AC patentirao "veranje" u video igrama? A gdje je tu Prince of Persia? Pored toga igra je brutalno konzolitisana...

Druga stvar ja nikad nisam rekao da je AC loša igra, nego da je pretjerano overrated, definitivno je solidna igra..

Treća stvar, igre koje su "A" rang. Ako gledamo po grafici, zvuku, produkciji, onda je AC defitiivno igra za A rang, ali ako gledamo u smislu gameplaya i vrijednosti priče, onda ipak ne spada tu...

Igre koje spadaju u A rang se kreću šta ja znam
od C&C-a, CS-a, UT-a, Quakea, DooM-a, onda noviji naslovi poput GTA, Minecraft itd...
Biggie_PK je napisao/la:
Pod 1. postoje brojni B-filmovi i C-filmovi koji su i dan-danas gledani, zato što su imali dobru priču i storytelling.
Pa cu se ja bazirati dijelom na filmove - AC, pored toga što je brutalno repetativan i što je svaki nastavaka blijeda kopija predhodnika - slično kao noviji Call of Duty naslovi, apsolutno je razoren u prema meni najvaznijoj stvari koja postoji... a to je priča.
Minecraft nema priču, CS nema priču, ali to i nije vazno kada tim igrama ne treba priča, ali u igri u kojoj glavni lik ulazi u neku high-tech timetraveling spravu i prima razne zadatke da bi ubio likove, odnosno u igri koja podsjeca na srednjovjekovni GTA, onda bi zaista trebalo biti nešto što tjera naprijed, neki vjetar u jedra? Zar ne? Pored toga, kazete da je AC patentirao "veranje" u video igrama? A gdje je tu Prince of Persia? Pored toga igra je brutalno konzolitisana...

Druga stvar ja nikad nisam rekao da je AC loša igra, nego da je pretjerano overrated, definitivno je solidna igra..

Treća stvar, igre koje su "A" rang. Ako gledamo po grafici, zvuku, produkciji, onda je AC defitiivno igra za A rang, ali ako gledamo u smislu gameplaya i vrijednosti priče, onda ipak ne spada tu...

Igre koje spadaju u A rang se kreću šta ja znam
od C&C-a, CS-a, UT-a, Quakea, DooM-a, onda noviji naslovi poput GTA, Minecraft itd...
Sve stoji što si napisao, al' ovo ne mogu da shvatim :

Treća stvar, igre koje su "A" rang. Ako gledamo po grafici, zvuku, produkciji, onda je AC defitiivno igra za A rang, "ali ako gledamo u smislu gameplaya i vrijednosti priče, onda ipak ne spada tu"...

Ti definitivno nisi igrao AC, niti pratio njegovu priču, kad ne znaš, jer priča, od AC 2, pa do njegovog nastavka pa evo i AC Revelations teče po toku, te ako si pažljivo pratio skontao bi, a ti izgleda nisi.
Sve sam seriale uspio završiti nadam se da će i ovo lagodno proci ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.