Kao veliki fan ovog serijala, rado iščekujem ovu igru, pa pošto sam uvidio da veliki broj članovo ovog portala ima istu zamisao, odlučio sam da dignem jednu temu.
Nakon što je, vjerujem većina pogledala ovdje.
Igra je kako mene, tako i zasigurno vas nije mogla ostaviti ravnodušnim te sam istraživajući malo, naišao na Literal : Assassin's Creed Revelations od strane Tobuscus-a, koji inače pravi zanimljive literale, kako za Assassin's Creed, tako i za ostale igre.
Za više informacija o ovoj igri možete pogledati ovdje.
Ubisoft još više pažnje posvećuje multiplayeru, te najvjerovatnije možemo očekivati i zasebni naslov vezan za online igru, a više o multiplayer komponenti možete pogledati ovdje.
U igri će nam kao novo oružje biti dostupan i hook blade, te još par novih, upotrebljivih stvari za efikasno i jednostavno riješavanje sa neprijateljima. Više o oružju u Assassin's Creed Revelation možete pogledati ovdje.
Igra izlazi 15. Novembra 2011, i biti će dostupna za PC, PS3 i XBOX360.
To bi bilo to, ukratko, još da napomenem otvoren je novi klan pod imenom "Assasin's Creed Fans", te bi one koji isčekuju nastavak, te one koji su ljubitelji serijala pridruže ovom klanu .
Uživajte.
Bravo
Ako bude bilo sve kako treba igra ce bit vrh vrhova !