Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

OSMLiga - komentari, novosti i sl.

1.663 pregleda · 101 odgovor · otvorena 13.05.2014. u 18:49

Pozdrav!

Napokon završna OSM tema u kojoj ćete moći pročitati sve najnovije informacije, sutrašnje parove, pročitati dnevne OSM novine, zatražiti pomoć ili jednostavno baciti komentar...

Trenutno u OSM Gamers.ba ligi su pripremni dani, još 4 dana nas dijele do prve utakmice a ovako izgleda raspored za prvo kolo:

Pošto je ovo tek prvi pripremni dan nema nekih velikih vijesti u novinama:

- Osim toga planiram napraviti OSM kladionicu u kojoj će se moći kladiti svi članovi. Slična običnoj gamers kladionici sa jednom razlikom, nema ispadanja. Osvajate bodove a najbolja 3 će dobiti nagrade. Svi imaju prava učestvovanja u kladionici! Ako se bude organiziralo najvjerojatnije će se organizirati svako drugo kolo.

Za one koji još nisu vidjeli tko vodi koji klub, možete pogledati na link:

http://gamers.ba/forum/30/213435/osm-liga-obavijest-/
evo ga prva utakmica pobjeda protiv prejakog tima jest da je 0:1, dobio crven karton protivnik tj Forza_Zeljo al j*g njegova statistika i moja, ja sam zadovoljan, nice start.. ipak je to pacos de fereira .....
Izišao sa drugim timom protiv Dinama. 1-0, bit će dosta 
Ode Maribor 
Sljedecu padaš Elmire 
Rezultati utakmica prvoga kola:

Tabela:

Mediji:

Sljedeće kolo:

Zaheba me crveni jbg. 
Ademinho, see ya :*
2 crvena dobio i opet pobijedio 3-1 ,sutra ofanziva na Maribor :)
home007 je napisao/la:
2 crvena dobio i opet pobijedio 3-1 ,sutra ofanziva na Maribor 
Samo napad na Maribor i pobjeda je tvoja barem sam ja tako uradi 
AdemINHOO je napisao/la:
Samo napad na Maribor i pobjeda je tvoja barem sam ja tako uradi :)
hajde okanite se vi maribora, zguzit ce vas maribor hahah
Mariboro mora smisliti dobru taktiku da bi izdržao ovde. Ako znaš dobro smislit taktiku, sa Mariborom možeš lagano biti i prvi 
icco22 je napisao/la:
Mariboro mora smisliti dobru taktiku da bi izdržao ovde. Ako znaš dobro smislit taktiku, sa Mariborom možeš lagano biti i prvi ;)
Ovo mi je prvi put da igram, tek sam poceo kopcati neke stvari, vidjecemo
Armynius je napisao/la:
Ovo mi je prvi put da igram, tek sam poceo kopcati neke stvari, vidjecemo
Ma samo polagano, ne može sve odjednom 
steta... nadao sam se pobjedi nad esbjergom, cisto sumnjam da cu kuci moci uzeti fiorentinu sljedece kolo, makar x izgurat... al eto, steta sa esbjergom x....

cuj ovog gore crveni dobio a 3-1... pa kad ti je onaj klub kvalitetniji od protivnika 10 puta... steta sto nema transferi al eto, i ovako je valjda dobro...
_xXx_ je napisao/la:
steta... nadao sam se pobjedi nad esbjergom, cisto sumnjam da cu kuci moci uzeti fiorentinu sljedece kolo, makar x izgurat... al eto, steta sa esbjergom x....

cuj ovog gore crveni dobio a 3-1... pa kad ti je onaj klub kvalitetniji od protivnika 10 puta... steta sto nema transferi al eto, i ovako je valjda dobro...
Ukrcaj autobus i deri haha 

I meni je krivo što nema transfera ali 24 nas se bilo prijavilo i jedina liga koja može pokriti toliko igrača je bila ova. A u ovoj ligi nema transfera jer je Euro Liga.
Kaze Maccabi da ce me oderati, jedva oderao Maribor, tek pocetnika hahaha, joj u koliko cemo boba se kladiti :D ?
Elmir007 je napisao/la:
Kaze Maccabi da ce me oderati, jedva oderao Maribor, tek pocetnika hahaha, joj u koliko cemo boba se kladiti :D ?
Brate samo jak i u kost, dobio sam od predsjednika kluba neke stimulanse pa cemo vidjeti, uglavnom svi igraci su u karantinu ...
Zadovoljan sam bodom protiv Fiorentine,igrali smo defanzivno,sto nam se na kraju i isplatilo.Realan rezultat 
_xXx_ je napisao/la:

2 crvena druže,i jeste kvalitetniji al koliko,aj malo pogledaj moj tim i npr Swansea koji ima isti zadatak,aj majke ti !?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.