Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G] G.ba bilijar - III Kolo

450 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.05.2014. u 21:05

Kolo III

Pozdrav svima,

Bez vecih problema u durgom kolu dosli smo lagano i do treceg.Jos jednom napominjem da na temu ne pisete nista osim ss-ova iz igre i to samo pobjednici.Cestitanja, trazenje igraca obavljajte preko PM/GB.Sljedeci put ce suvisni postovi bit stroze kaznjeni.

Pravila:

-Svaki mec se igra na 7 dobijenih partija, nije dozvoljeno igranje meca iz dijelova (pola danas, pola sutra).
-Pobjednik postavlja SS na temu kao dokaz o pobjedi.
-Zabranjeno dogovaranje i trazenje igraca preko teme, kao i bilo koji vid komentara.Dogovarajte se preko PM ,a isto tako ako vam nesto nije jasno obratite se meni.
-Na svakoj sljedecoj temi prije novih parova postavit cu i tabelu sa dosadasnjim rezultatima.
-Imate maksimalo 7 dana da odigrate mec, a ako svi mecevi budu zavrseni ranije automatski se kolo zatvara i ide sljedece.Od vas zavisi duzina kola.(Ukupno treba biti odigrano 12 meceva)
-Bez opravadanja za neodigrane meceve.Ukoliko u roku 7 dana ne odigrate mec sljedi odredjeni vid kazne.Ja licno mislim da takvih stvari ne bi trebalo da bude ali...
-Svaka pobjeda u kolu donosi vam aplauz kao nagradu, pored onih za najbolja tri na kraju zavrsnog turnira.

Grupa I

Grupa II

Grupa III

Grupa IV

Tema preko koje mozete naci igrace sa kojima igrate:

http://gamers.ba/forum/30/212840/-g-g-ba-bilijar-liga-prijave/

Sretno svima  

Hvala shock-u sto kao clan vise administracije pomaze oko lige.

Post dobio aplauz od sh0ck

EDIT

Igor 7-2 Muhamed

Nema ss-a,pa ovako potvrdjujem rezultat koji ce ispod navesti
Igor 7:2 Muhamed (post iznad)

7:4

evo vec 6 dana proslo nema invadena  
+

Protivnik je imao nekih problema sa računarom te je na kraju dogovoreno da se ostale partiju ne odigraju.

Ovo kolo ce trajat malo duze.
Imao sam problema sa internetom 2 dana tako da nisam mogao nista da uradim.

Duzina kola: +2 dana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.