zdravo gameri,
evo jedan contest koji je predlozio pikachu (anaisdesign), i prilicno mi se dopao.
pa da pocnemo:
NAGRADE:
1. mjesto - 200 boba
2. mjesto - 100 boba
3. mjesto - 50 boba
bonus mjesto - rad koji se meni licno svidi najvise, dobija od mene licno 50 boba
------------------------------------------------------------------------------
PRAVILA:
- SAMO MARVEL I DC HEROJI/ZLIKOVCI
- minimalna rezolucija ie 1000(za sirinu)x550(za visinu), sve preko smijete koristiti (primjer: smijete koristiti 1600x900, NE SMIJETE koristiti 900x1600 - jer je 900 < 1000
)
- MORA biti bar jedan( a mozete neogranicen broj) super junak na slici (batman, spiderman) itd
- samo fiktivni junaci dolaze u obzir I SAMO MARVEL I DC (primjer: ne mozete reci "moj najdrazi hero je dzeko" i napraviti sliku dzeke)
- smijete i nacrtane i filmske junake uzimati i kombinovati (ako zelite)
- PSD OBAVEZAN I MENI PORUKOM POSALJITE SA NAZIVOM PORUKE "HC" ili "HERO"
- rok za predavanje radova je 18.11.2012 u 23:42
- moj primjer http://fav.me/d5d25zx
kao i uvijek, sva pitanja i nejasnoce meni porukom, nemojte u guestbook (hvala unaprijed)
sretno svima
evo jedan contest koji je predlozio pikachu (anaisdesign), i prilicno mi se dopao.
pa da pocnemo:
NAGRADE:
1. mjesto - 200 boba
2. mjesto - 100 boba
3. mjesto - 50 boba
bonus mjesto - rad koji se meni licno svidi najvise, dobija od mene licno 50 boba

PRAVILA:
- SAMO MARVEL I DC HEROJI/ZLIKOVCI
- minimalna rezolucija ie 1000(za sirinu)x550(za visinu), sve preko smijete koristiti (primjer: smijete koristiti 1600x900, NE SMIJETE koristiti 900x1600 - jer je 900 < 1000
)- MORA biti bar jedan( a mozete neogranicen broj) super junak na slici (batman, spiderman) itd
- samo fiktivni junaci dolaze u obzir I SAMO MARVEL I DC (primjer: ne mozete reci "moj najdrazi hero je dzeko" i napraviti sliku dzeke)
- smijete i nacrtane i filmske junake uzimati i kombinovati (ako zelite)
- PSD OBAVEZAN I MENI PORUKOM POSALJITE SA NAZIVOM PORUKE "HC" ili "HERO"
- rok za predavanje radova je 18.11.2012 u 23:42
- moj primjer http://fav.me/d5d25zx
kao i uvijek, sva pitanja i nejasnoce meni porukom, nemojte u guestbook (hvala unaprijed)
sretno svima