Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH Counter-Strike Reprezentacija !

1.025 pregleda · 65 odgovora · otvorena 25.02.2010. u 10:03

- Eh ovako : :

[color=yellow]•[/color] Jućer kada je igrala naša reprezentacija protiv russie izgubili smo sa 16 : 5.Većina je očekivala mnogo više od naše ekipe te su se svi nadali da če novopridošli igrač "EMR" odigrati dobro.Veoma smo se razočarali u njega jedini igrači koji su dobro odigrali su Pita i Milan ovo ostalo ništa.Ja neznam nema tu više šta da se nadamo kad svaki drugi meč igra neki drugi lineup nikad da naprave standardni.Po meni bi trebalo izbaciti emr-a i igora a lineup da stoji ovako :

- Pita
- Milan
- prophe7
- S O B L E
- Laquila
- ENTEL1

[color=yellow]•[/color] Ovo je znaći po meni idealni lineup sad neznam svak ima svoje mišljenje ali stvarno ono jučer katastrofa "emr i igro" ni hltv nisu mogli raniti a kamol nekoga drugog smiješno.
[color=yellow]•[/color] Dakle napišite šta mislite pa da nekako dodjemo do Nicky-a pa da mu kažemo naše cjelokupno mišljenje

[color=red] Eto toliko od mene nadam se da vam se tema svidjela jel svako ima svoje pravo glasa a ne da nam igraju igraci za koje nikad nismo čuli[/color]

[color=red]•[/color]Molim temu u zanimljive
Bez vjezbanja nece daleko stici.
Ne treba mjenjat igrace, treba im dati vremena da se uigraju.
17:13 nije tako lose:D
Brate kad si pisao temu trebao si malo anketu bolje napisati i neke gramaticke greske prepraviti jer ima likova pa ce te opominjati tj. jedan napise svi ponavljaju tako to ide !

Sto se tice repke sto god ja ,ti neko pisao to nije to ! Neki se isticu neki ne to je tako uvijek bilo ! Kad neko od nas bude menadzer onda nek sastavlja svoj lineup i nek igra ta ekipa pa cemo vidjeti rezultate !
Mogao bih ja sad pisati ovdje dream team ili samo navesti ali ne moze to tako !
Imaju jos 2 match-a ako se nevaram pa kad prodju ili ispadnu sve nek se pogleda vidi ko je najgori bio ko se nije uklopio tacnije ko ce ostati !
hf.
I da sto momak rece nemamo mi puno jakih ekipa po BIH da mozemo birati kao sto svedjani to mogu !
Neka emra, samo igora izbaciti i ubaciti entela...

Neka i prophe7a samo ga prebaciti na klupicu malo :)
tenk je napisao/la:

Neka i prophe7a samo ga prebaciti na klupicu malo
najbolje tenka na njih poslati
Divim se gramatici pojedinih ljudi...

Sto se repke tice, sta se zalite meni je i 16:5 dobar rezultat, ko da smo mi neka aman zaman sila u bilo cemu pa se upalite...
Ma nemam nista protiv ENTELa, ali ti si se pravo navio za njega, samo pazi da mu bubrezi ne otkazu
1. ameba100
2. ameba100
3. ameba100
4. ameba100
5. ameba100

Zamjena:
1. Siletina
tenk je napisao/la:

Neka i prophe7a samo ga prebaciti na klupicu malo :)
Zasto prophe7a na klupu ?

Po meni je solidno odigrao :S
A entela umjesti igia
kao prvo ne kaže se znaći, nego ZNAČI!

A kao drugo vidim da svi vi veoma dobro poznajete ko posjeduje kakve kvalitete! Kao da ste kvalifikovani da dajete svoje ocjen! Bolje ih zadrzhite za sebe

Igor dok je igrao pola vas nije znalo upaliti komp

ps. cheers

Post dobio aplauz od mirofa

Samo igora treba izbaciti, vidjelo se na EMR- u da ga je suhva uhvatila i treba ga pustiti jos match ili dva

A to sto Barlok & co. preuvelicaju, to je njihov problem

btw, bas bih volio vidjeti Barloka za repku, kak bi ga pojeli
Nije mi jasno kako možete reći da Emir i Igor pojma nemaju , a svakog od vas bi "razvalili" u cs-u .
Emir je kasno proradio na T side-u , a moglo se vidjet da zna momak pos'o .
lineup : pita , milan , prophe7 , emr , entel

@ Neka naš COD2 tim sabija :)
malak je napisao/la:
najbolje tenka na njih poslati ;D;D
I ja to kazem brate HAHAHAHAHHA :D

@oppium
jest brate nekad odigra solidno nekad skroz lose, takav igrac ne smije biti u repki barem ne u prvoj postavi...
Medixon je napisao/la:
Mrzim dijasporu, hvala :-X
Reci to Dzeki, Misimovicu i SVIM ostalim fudbalerima, pa neka ti igraju ovi iz Celika, Zelje i Sarajeva...Ne bi dobili ni Maltu.

P.S. Tema je smijesna, vase misljenje se uopste ne racuna, svako je imao sansu da se prijavi na pocetku sezone da bude kapiten kad sam postavio temu. Prijavio se 1 momak od vas 2000 pametnjakovica.
Ajmo sad svi na Emira raja opalit

Evo nek svako citira mene i kaze ko ce odigrat bolje od ovog Line Up :

Emir
pita
prope7
crp
milan

?

Ljudi sta vam je svi ste nesto pametovat uzeli a evo i ja sad sa vama .

Trebamo biti sretni sto neko oce da igra za nasu reprezentaciju.

Trenirat ce kad budu imali uslove i kad nasi BiH puste kakvu finu konekciju da moze jedan Bosanac ili Hercegovac normalno igrat mec.

Entel u repku moze uci ali isto tako gubit ce se kao i dosadasnji svaki igrac koji je mislio da je neko i nesta.

Ako cemo iskreno da repka hoce uspjet to moze ali ajde onda vi svi pametni dajte malo pogurajte pitu milana i sve momke dajte im malo novca ili nesto da treniraju.

Niko vise nece da se trudi i da pokazuje uspjeh u CS-u bez novca .

Soble i Laquilla apsolutno 2 igraca koja trebaju igrat ali kako ? . Tako sto ce vratit se staroj igri i pomalo pucat a ne od tur-a do tur-a opucat metak i to je to .

Glasao sam da ne treba mijenjati sadsanji line up jer ovo je najaci sastav [ Crp nije tu radi obaveza sa klanom koliko sam skontao ili su i njega otjerali sa komentarima i svojom pricom ]

I da jos Izbornik Repke ?. Pa zar ga nasa reprezentacija ima ?
tenk je napisao/la:
I ja to kazem brate HAHAHAHAHHA :D

@oppium
jest brate nekad odigra solidno nekad skroz lose, takav igrac ne smije biti u repki barem ne u prvoj postavi...
Pa da , jarane i tebe bi fatala trema , boq te :D:D

Al dobro igra , nije lose

btW milan doveo igora koi blage nea ;(
sve to ste trebali pisat i predlagat kad je nicky fino postavio temu da se prijavi neko za kapitena al' na temi samo 5 komentara a sada ste pametni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.