Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH vs RUSSIA

766 pregleda · 44 odgovora · otvorena 24.02.2010. u 14:08

Evo ga, konacno veceras igramo, ali protiv Rusije. Sanse nam i nisu neke prema HLTV-u, ali tu je nepoznati "emr" za kojeg niko ne zna, pa mozemo ocekivati iznenadjenje :). Lineup Rusije za sada je jos nepoznat, ali na clanbase spisku nema top5 igraca sto je dobro :).

BiH vs. Russia

Vrijeme: 21:00

Map: de_dust2

Lineup: Russia
TBA
TBA
TBA
TBA
TBA

Lineup: BiH
emr
pita
prophe7
milan
soble

Sastav nije 100% siguran, ali vjerovatno ce biti ovaj.
Poslije ovog meca ocekujemo Spance i Srbe ove sedmice, tako da, pripremite kokice, smoki, coca-colu i uzivajte :D.

TS2
IP : gamer.eunet.yu
Soba : BiH vs RUSSIA
Password : Bosnia

Soba se dize u 20:30 :)

Ko bude smarao na TS-u, pustao muziku, urlikao bice kikan, a pw ce biti promijenjen..

GL

KostamaN1 je napisao/la:
Dosia, F_1N, HELL1, LeX, Sally, ROMJkE, OverDrive ?

Snoop nije ni prijavljen na clanbase-u, a igrao je. Njega sam isto mislio staviti na listu :)
Dosia je tamo, Snoop je BorisP i tamo je, LeX ne igra vise CS, Sally ne zna gdje goni, a ROMJkE, F_1N i HELL1 ce igrati kasnije. OverDrive tu nema mjesta.

Dosia, hooch, ROMJkE, F_1N i HELL1 ili liTTle im je najbolji lineup trenutno. Mada su ovo sve ex-virtus igraci, tako da ti je dzaba, bio tu Dosia ili xenitron ili bilo ko treci.
Nicky je napisao/la:
Dosia je tamo, Snoop je BorisP i tamo je, LeX ne igra vise CS, Sally ne zna gdje goni, a ROMJkE, F_1N i HELL1 ce igrati kasnije. OverDrive tu nema mjesta.

Dosia, hooch, ROMJkE, F_1N i HELL1 ili liTTle im je najbolji lineup trenutno. Mada su ovo sve ex-virtus igraci, tako da ti je dzaba, bio tu Dosia ili xenitron ili bilo ko treci.
aight :P
KostamaN1 je napisao/la:
aight :P
Naravno, to je sve samo moje misljenje, ne mora da znaci da sam u pravu :D hooch se igra dosta kao i Ukrajinci, ali oni ce proci ionako grupu, a kasnije ce svi da se uozbilje kao i svake godine. ;)
GG Bosna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.