Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta je po vama bolje???

1.129 pregleda · 21 odgovor · otvorena 06.07.2006. u 20:59

Kao sto sam naslov kaze "Sta je po vama bolje" Ja sam se sa jaranom kladio ci je bolji comp on kaze njegov a ja kazem moj pa da cujemo vase miljenje

Njegov comp...

Procesor : AMD Athlon 64 3000 +
Ram : 512 MB DDR
Hard disc : 160GB
Grafa : Ati radeon 9600 128MB

Moj comp ...

Procesor : AMD Athlon 64 3200 +
Ram : 2048 MB DDR
Hard disc : 250GB
Grafa : Ati radeon X1600 pr0 512 MB

Pa izvolite odgovaraj te.Interesuje me vase misljenje ali bez spama molim.HVALA
Zar ti treba nase misljenje?; reci jaranu neka ne pametuje

Zadnji edit: 06.07.06 u 21:03:03

cuj koji je bolji...pa iz aviona se vidi da je tvoj naravno bolji...a taj tvoj jaran il se pravi budala il je stvarno rtard?
nazhalost tvoj jaran ima bolji model...

naime serija amd athlon 64 3200 + poseduje jedan mali fabricki bug, te je predvidjeno da ce ti modeli raditi maximalno do 2007. godine, ali kao reshenje tom problemu, svaki stanovnik USA ce dobiti besplatnu zamenu procesora...

ali poshto ti ne zhivish u USA... jbg shta da ti kazhem
Sto ti je taj jaran lud pa tvoj komp je bolji 3 puta graficka 3 puta blja na HDD imas duplo vise memorije i Maticna ti je Bolja heheh LOl
jao spamera cuj koji je bolji pa moja mala sestra od 9 godina zna koji je bolji jebote
jaoo, jaran ti je malo poglup moram reci ipak ... pa i slijep vidi da je tvoj bolji
N/A je napisao/la:
jao spamera cuj koji je bolji pa moja mala sestra od 9 godina zna koji je bolji jebote

imaju pravo reci svoje misljenje
No-Name je napisao/la:

jaoo, jaran ti je malo poglup moram reci ipak ... pa i slijep vidi da je tvoj bolji

malo?
omfg :$ j**o te... reci jaranu nek kupi novi comp ma nek se javi :$ R
LaV je napisao/la:
nazhalost tvoj jaran ima bolji model...

naime serija amd athlon 64 3200 + poseduje jedan mali fabricki bug, te je predvidjeno da ce ti modeli raditi maximalno do 2007. godine, ali kao reshenje tom problemu, svaki stanovnik USA ce dobiti besplatnu zamenu procesora...

ali poshto ti ne zhivish u USA... jbg shta da ti kazhem

Je li istina? - imam gotov isti model, mozda nije jezgro isto, kod mene je Winchester....?

Zadnji edit: 06.07.06 u 21:44:23

zar ne vidite da momak hoce da vi znate kakvu on mashinu ima

.key je napisao/la:
zar ne vidite da momak hoce da vi znate kakvu on mashinu ima

upravo tako! bolje receno "hvali se"
Nigdje veze pa koju je skolu taj tvoj frend zavrsio pa vidi se iz aviona koji je bolji ili se ti samo to falis
jaykaca je napisao/la:
Nigdje veze pa koju je skolu taj tvoj frend zavrsio pa vidi se iz aviona koji je bolji ili se ti samo to falis

heh, moze biti da se samo fali ... Pa retardiran vidi koje je bolje

Ne valja ni jedno !!!!

lal ...
hahahahahahahahhahahahha

ja glupa pitanja
pa svaka komponenta iz ove druge konfiguracije je makar 3x bolja od one iz druge
jedino lav neshto pametno odgovorio ovdje.. ja bi fakat mislio da je
tvoj bolji ali ****ga ako che tvoj radit 4x manje nego njegov onda ..... ponovo je tvoj bolji ^^
ma covjek se malo hvali, mozda mu je dosadno, a mozda je glup... nikad necemo saznati...

ali k3no tvoj je bolji rac..

Zadnji edit: 06.07.06 u 22:05:52

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.