Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Win 7 prob!help

80 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.02.2010. u 20:16

LINK:http://img695.imageshack.us/img695/3250/probs.png
PLs helP
Uđes u bios botas restartas pritisnies neku tipku pratis upute i instaliras win7. Nemozes win7 instalirat kao igru preko setupa u OSu ;)
Jokerinho je napisao/la:
Uđes u bios botas restartas pritisnies neku tipku pratis upute i instaliras win7. Nemozes win7 instalirat kao igru preko setupa u OSu ;)
kako ne mogu gledo klipove udu i windows i pojavi se dekstop i idu ubace cd prvo provjere moze li im i idu instal i samo nadograde na xp! ostanu ti svi stari fajlovi u windows.old kako sta ? pls treba mi da mi ostanu stari podatci na pc
Jedino preko boota, probaj podjeliti HDD i formatiraj C, a vazne podatke prebaci na D ;)
M1X1 je napisao/la:
kako ne mogu gledo klipove udu i windows i pojavi se dekstop i idu ubace cd prvo provjere moze li im i idu instal i samo nadograde na xp! ostanu ti svi stari fajlovi u windows.old kako sta ? pls treba mi da mi ostanu stari podatci na pc
Može to, windows.old, ali to moraš uraditi tako što bootaš DVD od Win7 i tamo u instalaciji to možeš podesiti...
Sa XP-a nemožeš uraditi upgrade, moraš imati neki drugi OS.Uglavnom u tom eroru ti pise da moras restartovati PC i bootat windows 7 i instalirati ga custom(advanced).

Ako hočeš da ti ostanu podaci na C particiji nemoj formatirati disk.Kada sve to zavrsis podaci će ti biti u C particiji u folderu pod nazivom windows.old i te podatke kopiras gdje god hoces, preporucujem kad spasis fileove da taj folder(windows.old) izbrises.Ključni korak je format, nemoj klikat kad dodjes do dijela sa particijama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.