Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

nešto ozbiljno za promjenu

334 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.07.2006. u 09:18

Evo vidim u zadnje vrijeme teme samo SP zaljenja itd....evo pravi problem...

odma bi zamolio da ne SPAMATE i da ne postate ako nije pokusaj odgovora na sljedece pitanje....

Dakle,imam dvije mrežne karte a sto se jos networka tice...tu je hamachi i bluetooth network......sad moj problem....na jednu mreznu je spojen digitalni resiver a na drugu adsl....sad kad se obje koriste tj kada pokusavan skinuti neke pluginove na resiver/satelitsku neš mi sere adsl tj ne mogu se konektovat na net...mislim konektujem se ali pukne veza za jedno 4 sec ^^....eto znal ko slucajno sta bi moglo bit?.....hvala....
disable tu mreznu (mislim da je Skystar2 u pitanju) sto koristis zasatelitsku dok skines te pluginove inakon instaliranja i tih zajebancija opet enable tu mreznu za adsl.. mislim da bi trebalo raditi

nadam se da je ovo bio dovoljno ozbiljan odgovor
sasvim logican odgovor...ali ima jedan problem....naime ne radim ja sa tim nego vamo jedan covjek mi.....i sad koliko sam razumio problem je u tom sto obje moraju da rade istovremeno tj. da je i na netu i da downloada......to sto si imo ima smisla i funkcionise ali mora se biti na netu na neki nacin....prije je to radio pomocu ISND modema dok je jedna mrenza za satelitsku...sada tog modema nema....
upitaj tog covjeka jel se radi o "cardsharing"-u .. ako bud epozitivan odgovor pokusat cemo to onda nekako rjesavati.. da neblebetam bezze unaprijed
               elbeg je napisao/la:
koliko sam razumio imas adsl i sat.internet(jednosmjerni) za koi koristis dvb karticu (ili resiver) i trebas kad hoces download da ti prebaci preko satelitskog prikljucka ( dvb resivera) da nebi ispucao limit na adsl.

??
ne nije to u pitanju ne znam kako si doso do tog zakljucka iskreno.....

ajd nije vazno vidim niko ne zna pa nema veze....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.