Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Aleksandar

435 pregleda · 46 odgovora · otvorena 19.02.2010. u 00:14

Aleksandar pobijedio u survivoru ljudi. Jeste li uzbuđeni kao ja i jel vam drago kao meni?

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zanimljivo takmicenje ! Posto sam na TV-u 2 % nisam ni pratio ovo ali znam da su njega svi hvalili pa eto cestitam 

Post dobio aplauz od nera_f

Svaka cast navijao sam za njega skoro pa od pocetka samog survovivora.

Tako da mi je drago sto je pobidjeio mali kamiondjija :)

najbolji oda saaamog pocetka ;)
svaki zadatak je strasnoo obavljao, borio se ... itd:)

Dosta aplauza, od koga je, i previse :-*
Svaka čast momku, stvarno se ttrudio i zaslužio 100k €.
ma ja sam znao da ce on, samo sam se iznenadio od njegosa svakom se uvlacio u supak i nako na plemenskom aci pitanja postavlja al haj.
_ankoooD je napisao/la:
Zasluzeno do pobjede , bila bi bruka da je zensko pobijedilo , iapk se radi o sposobnosti i jacini :D sve cestitke
I ovaj post dobio aplauz??:S Sta ti kazu na to majka ili sestra?

Pa Teja bi pojela citav gamers.ba u apsolutno svakom sportu / borbi / takmicenju, ali eto..nasao pametnjakovic poput tebe da baljezga ko je i koliko sposoban i 'jak'...strasno
Svaka mu cast,zasluzio 
BGM nema srećnijeg od mene ...reko sam da neću ni gledati Survivor ako on ne pobjedi ...samo me najviše začudio glas od Dine xD ...
Ko dijete malo samo pliješće i smije se kad pročita njegov glas :D svaka mu čast!
Najžešća njegova izreka : napeto je ko u wc-šolji xD
Nek je lik pobjedio svaka mu cast (drago mi ocami),a da je Vesna pobjedila nebi više nikad hayat upalio 
Meni je Klemen najdraži bio...glupo isp'o :s

@fantasy
kakve veze ima hayat s tim :o
Bas mi je drago sto je on pobjedio 
I zasluzio je pobjedu,svaka mu cast.Zao mi je samo sto njegos eto nije usao u to finale,ali jgb.:P
Nema sta aleksandar je zasluzeno pobjedio ..
Iskreno meni je drago jer se vidi na njemu da je sposoban za sve .. 
Ma meni bio favorit on od pocetka . . . :]

Zasluzeno dobio, svaka mu cast  
Ivanhoe je napisao/la:
I ovaj post dobio aplauz??:S Sta ti kazu na to majka ili sestra?

Pa Teja bi pojela citav gamers.ba u apsolutno svakom sportu / borbi / takmicenju, ali eto..nasao pametnjakovic poput tebe da baljezga ko je i koliko sposoban i 'jak'...strasno
Ako cemo realno, ACA je pored Nikole najspremi lik bio... Pa koliko je samo imuniteta osvojio, to je smjesno...

Teji svaka cast, ali ipak na kraju, ja mislim da je najbolji pobjedio !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.