znaci ovako citao sam puno toga o dizanju Cs servera od kuce od hostera itd. naravno samo ne dedidacted servere....
naravno ovi hosteri imaju tamo jake masine itd ali me jedino zanima kako oni dizu te servere sa kojim programom ili kako vec dali mozda rade to na windovs server edition ili kako vec znaci mora biti neka caka vidim svako malo se otvara novi hoster znaci nije to toliko tesko ali ima neka caka.......
kako daju tako te FTP usernamove jer zna neko opcenito pricamo o tome?????
naravno ovi hosteri imaju tamo jake masine itd ali me jedino zanima kako oni dizu te servere sa kojim programom ili kako vec dali mozda rade to na windovs server edition ili kako vec znaci mora biti neka caka vidim svako malo se otvara novi hoster znaci nije to toliko tesko ali ima neka caka.......
kako daju tako te FTP usernamove jer zna neko opcenito pricamo o tome?????
inaće ja studiram infromatiku tak da..tu je to negdi... a možeš radit servere kak oš... guglaj tutorial neki pa probaj... =/ al koliko znam moraš imat statičku IP adresu (adresa koja se NE mijenja) a ako imaš dinamičku e onda je problem =/ al mislim serveri su ON cijeli vrijeme tak da brijem da ne bi trebao onda imat i oko toga problema