Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir klanova na B-cod.net

446 pregleda · 4 odgovora · otvorena 04.07.2006. u 13:17

B-cod.net organizuje turnir za call of duty klanove,

sve prijave na forum.b-cod.net, nakon prijava svih klanova koji zele ucestvovati, biti ce odredjeni parovi za mečeve.

Prijave se primaju do 10.07.2006, a turnir pocinje 11.07.2006.
Svi rezulati mečeva biti ce napisani na forum.b-cod.net.

Pobjednici turnira osvajaju besplatnu domenu po izboru .com, .net, . org, sa zeljenim imenom za svoj klan.
-----------------------------------------------------------------------------------------
PRAVILA SE NALAZE NA B-COD.NET FORUMU

sve informacije na forum.b-cod.net
-----------------------------------------------------------------------------------------
Prijave na:
http://forum.b-cod.net
e jbg fali mi 1 igrac ako uspijem koga nac prijavim se i ja
Drug... za organizovanje turnira ti treba mnogo vise od 1 posta na forumu

Bio sam na tom forumu za prijave i ima jedno veliko NISTA... ni koji mod, tip igre, format mecha, pravila, sudije, serveri, igraci... i jos na kraju nagrada "besplatna com domena" LOL

citat od strang3ra:Bio sam na tom forumu za prijave i ima jedno veliko NISTA... ni koji mod, tip igre, format mecha, pravila, sudije, serveri, igraci... i jos na kraju nagrada "besplatna com domena" LOL....

slazem se potpuno....
fakat za turnir trebas vise....jel to online turnir il lan turnir...?....nis se ne zna....organizacija ide u K...
pricaj sa ljudima sto znaju kak to ide...na sta cete paziti i sl.
CoD2 Turnir.

-Klan mora sadrzavati najmanje 2 a najvise 6 igraca, prilikom turnira moze se desiti meć izmedju 2 klana sa razlicitim brojem igraca (trudit cemo se da tako ne bude),

-Pravila:igra se tip igre : teamdeathmatch ili samo deathmatch, u prvom slucaju, pobjednik je klan koji ima najvise ubistava (kao tim), a u drugom, pobjednik je klan ciji clan bude imao najvise ubistava.Ako se timovi dogovore za neki drugi tip igre, to ce im biti omoguceno..

-Igra se na severu na kojem se dogovore klanovi, to moze biti neki privatni server, neki koji je prazan ili neki od BiHNet-a ili Logosofta...

Sve će se raditi po dogovoru.
Prijave se primaju do 10.07.2006, a turnir pocinje 11.07.2006.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.