Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD problem

261 pregled · 9 odgovora · otvorena 08.10.2006. u 16:19

Vako! Sporo mi pokrece Cod multyplayer na kompjuterima u Zabavnom
treba svakom 3-5 minuta.
sistemi su nanovo uredjeni, kompjuteri novi, i prejaki za cod, pa ako neko zna zasto sporo pokrece?
probaj s update drajvera... maticna i graficka
Taj tvoj tzv prejaki komp ima 256 rama a za cod2 ti je preporucljivo 512.U igri ne stopa ali loading traje dugo sa 256 zato pobrini se za 512 i sve ce ti ici ko podmazano.
Taj tvoj tzv prejaki komp ima 256 rama a za cod2 ti je preporucljivo 512.U igri ne stopa ali loading traje dugo sa 256 zato pobrini se za 512 i sve ce ti ici ko podmazano.
               SilverB je napisao/la:

Ti moji tzv Jaki kopjuteri imaju:
Cpu: AMD Athlon 64 3200+ AM2 soc.
Ram: DDRII 512 (533 mhz)
VGA: Nvidia GF 7300 256 DDRII

i ne stopa nista ali trebam cekati nakom sto kliknem dvaput na ikonu dok on pokrene , za to ja pitam
imam problem kad instaliram cod2 i crackujem krenem da udjem pojavi se neki directx error
reinstaliraj direct X i sve ce biti kako treba (jer nekad fali neki file u direct x-u pa se nece nijedna novija igrica pokrenut
Skonto sam kad sporije pokrece... kad nisam konektovan na internet. valjda nesto provjerava preko neta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.