Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Mixevi [ Sta dalje ]

582 pregleda · 39 odgovora · otvorena 18.02.2010. u 19:54

Evo ovako nakon sto sam sinoc odlucio da napravim Gamers.ba mix grupu na stemu zato sto su se pojedini clanovi administracije na neki nacin zalili na nase teme, danas su dignuta 3 mixa za koja smo cekali oko 30 min da se raja skupi za 1.

E sada ja vas pitam kako sta dalje. Zamolio bih da se ne glasa dok se ne procita tema, i kad glasate da obrazlozite svoj glas.

Opcija 1.

Da, vratiti da se dizu teme prednosti:

~ Vise raje tj. vise odigranih mixeva na dan
~ Bolja preglednost kad je dignut mix
~ Lakse dignuti mix i addati se na njega

Opcija 2.

Ne, ovako je bolje kad nas nema ni 5

Prednosti:

~ Po meni nema ih

Mane:

~ 3 mixa na dan
~ Pojedini se nisu naucili add/dizati mix
~ Puno manje raje

Ukoliko vise glasova bude za opciju 1 sljedece ce biti:

~ Posto se administracija zalila na puno tema u indexu neka bude ovako
- Kada se digne mix nakon sto ih se 10 add tema ---> Kanta
- Aplauzi nisu obavezni

Tema u zanimljive ako moze.

Ispred Gamer.ba Mix administracije Ado <3
Ako ce te addati onda ce nadlezni moderator fino obrisati temu kada pocne mec, de se malo saberite index cirkus zbog mixeva, ili brishite teme kada pocne mec ili ih nemojte ni igrati
Ispred "Gamer.ba" Mix administracije Ado <3 ... ispravi

vratite vi nama teme!
Meni je prva opcija puno bolja jer nisam odigrao do sad ni jedan mix tamo a da se nastavilo danas bi odigrao 5 mixeva,bolje mi je sto put a administracija nek brise teme poslije odigranog mixa nek bude zadnji post nek se podijele aplauzi jer neki korisnici samo zbog toga igraju jer hoce nesto da kupe u shopu itd.

Znaci ako nastave brisat teme nece bit pun index uopste nego ce biti prazan ko da se i ne igraju a veoma cesto ce se igrat.

Meni je to sto put bolje nego vamo na communityu neam pojma da se snadjem kao sto Ado kaze nisu se danas odigrala ni 3 mixa a ovdje se otvaraju teme dnevno 10 puta o mixevima tako da je to po meni bolje.

Pa vi odlucite 3 <
Meni svejedno :P
Ja se baš sad tek učlanio ali po meni je ipak malo bolje da se dižu teme ...
MA sta ima se raspravaljati ovdje oko gluposti....
Opcija 1.
Vratiti g.ba mixeve na forum da se dizu teme !
Obrazlozenje :
vise raje
vise mixeva
bolja preglednost
lakse dignut mix
lakse se addat
mogu se cak i dobiti aplauzi
i administracija odma deleta temu
Najbolje da vam postave jednu temu "G.ba MiX" u zanimljive(sticky) i tu se addajte..
Glupo kako god. Ovako previse debila imaju koji ne znaju uraditi add preko stema. (Sramota, koji ce vam qrac steam ako to ne znate?!)

A druga opcija dosadne teme, kao sto je vec receno. Ali eto i nekako moze ta opcija brisanja nakon sto pocne mix. To sa aplauzima, sta koga boli qrac ko je pobijedio. Igras za sebe ne igras za administraciju. Nece g.ba propasti ako vi ne budete dizali te mixeve. Smijesno ono fkt.
Ma meni je takodje puno bolja prva opcija,tj. da se dizu teme na forumu pa kada se 10 likova add da se teme brisu.
Ovaj novi "sistem" mi se ne svidja.Danas su bila samo 3 mixa,i to cekali smo po pola sata najmanje da se okupe igraci :S
I prosli put su bili napravili ovu grupu , pa se raspao cijeli G.Ba mix koji su vodili "mahYr" , "mirofa" itd itd.. tako da je bolje da se vrate teme , 10 mix-eva na dan bit ce dovoljno.

enjoy
Ma vratite teme, nisam ni upucen da su zabranjenje ?

LOL

Ako raja oce da igra mixove, neka puca

haya . . . dizite u COFFE shopu, ja ako sam tu obrisat cu temu :] samo napisite na kraju meca na temi da je zavrsen mec i ko je dobio i cao :]

Da, vratiti da se dizu teme

Zasto ?

Zato sto je lakse 10 x dici g.ba mix a isto tako ostalima vidjeti da je mix dignut ! Aplauze ukinuti a isto tako postavljati u neki podforum mix-eve gdje ima online mod ili admini /globalci da brisu teme . Evo u cs podforumu 99% tema je obrisano sigurno tako da slabo koja moze ostati na index-u sa moje strane i sami znate da sam se odma ponudio pored spY-a nere_f i ko je jos bio da brisemo te teme !
Naravno ja sam za to da se teme vrate i ako se vrate objasniti svima da ne brisu teme kada vide na index-u vec prvo da vide jel se taj mix jos igra ! (1 mapa obavezna ) !
Ovo novo preglupo.

Addam se pa cekam pola sata - sat da da ih se jos 9 adda :/ Puno vise mixeva se odigravalo dok su se dizale teme :/

Pola ih i ne konta kako sada da se adda.
- Volio bih da vratis da se dizu teme na G.ba, bolje bi bilo, jer nako pola ih ne zna .add na mix.

Tako da je ovo bolji i laksi nacin za add.
Dizite gathere g.ba mixovi.. za tu svrhu je i napravljen gather
Samo zato sto je na ovom sajtu 70% tema vezano za counter strike.Dosadili ste i Bogu i narodu!
Ma vala rijetko igram ove mixeve, al et` bilo bi lijepo da se vrati teme :)
opcija 1.
vratiti da se dizu teme !

vise mixeva, a onaj koji je otvorio temu edituje je i napise zavrsen mix, rezultat i del temu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.