Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Public Server

447 pregleda · 20 odgovora · otvorena 18.02.2010. u 13:57

Pozdrav,

ovako, pored moje velike želje da na serveru nema glupiranja i psovanja sestri, mama, tata i tako dalje, te stavljanja protekcija na sve igraone u Sarajevu (kojih imamo ip), morao sam ukinuti jer uđe jedan bolid i psuje, a admin ne može da ga banuje.

Nick asda je banovao čitav server, banovi su skinuti, sada sam zvao Benju i kaže da to nije on, da uopšte nije u igraoni.

Svi Banovi su skinuti kao i immuniteti na sve ip igraone, izvolite i psujte, pa onda nećete ni igrat'. Stvarno ne znam više šta da uradim. Admini su upozoreni i neće banovat' bez razloga.

Ispred Gamers.ba Server's Teama, GAZZEL
Evo promijenio sam ja sad ime servera nije vise onaj sto je bio. Valjda ce sada sve biti ok
Tako i treba, rijesit se debila :r
Dobio sam ja ban bez razloga tj. konto admin da haxam..
ali kasnije sam rijesio jedva nekako :)
77.221.12.216 unban. ty
Živi bili pa vidjeli :D
; nadam se da ce se popraviti sitVAcija ^^
h1p je napisao/la:
77.221.12.216 unban. ty
Et
eNta je napisao/la:
Živi bili pa vidjeli
; nadam se da ce se popraviti sitVAcija ^^
situvacija je zbrinjavajuca
brate nemogu uc nikako na server uvijek mi pise

You have be Baned from this server

sta je ovo ....

moze unban pls 77.221.12.216
Tako i treba, odličan potez, davno sam ja to spominjao, al' eto, nikad nije kasno

Udje lik psuje majku svima redom, psuje Boga, Allaha, nacionalističke psovke, kucam ban na 30 min radi psovanja kad imam šta i vidjet' :

Client bla bla has immunity

+1
pelKo je napisao/la:
brate nemogu uc nikako na server uvijek mi pise

You have be Baned from this server

sta je ovo ....

moze unban pls 77.221.12.216
Eto
Igramo mi mix brzo će kraj prvog halfa kad ono pade server. FUJ!Aj da su nas pwnali inekako ali nije nam suđeno .
Ado je napisao/la:
Eto ;)
nemogu brate opet isto pise .... jel se mora rr server.? posto je ip ban ?
Ja sam prijavio Cage-u i gazzelu preko servera/msn-a za ove sto su psovali tacnije 2-3 lika iz igraone u bugojnom provjeravao sam od njih ip i isti ip i odem na net i vidim igraona bugojno.... !
Frajer psuje a ja ga ne mogu banned.

Ali eto drago mi je sto se to sad popravilo
Ma kakvi imuniteti, nisi nikad to trebao ni staviti. Najgore mi je kad mi lik dodje i kaze: " Debilu, banovao si citavu igraonu", a ja kazem: "Ti si debil jer dajes djeci da psuju po serveru iz tvoje igraone"...
Jarane, ja ne znam zasto komplikujete tamo gdje su stvari proste kao pasulj.
Admin ulazi na server, upozorava da nema psovanja, ponovi to par puta, poslije toga slap, slay,kick, ban. Pa da mi je tata rodjeni, banovao bih ga. Vi tu glumite ludilo, svojim jaranima dopustate da divljaju po serveru, dok druge banujete bez razloga.
Ista pravila vaze za sve, pa ko voli nek izvoli.
Problem je u tome sto imate nesposobne admine koji ne znaju razliku izmedju wh, aim-a i igraca koji posjeduje skill.
Ne znam zasto se admin mora pravdati...

I ti imuniteti su cista glupost, ali ono bas....
reLoaded je napisao/la:
Ma kakvi imuniteti, nisi nikad to trebao ni staviti. Najgore mi je kad mi lik dodje i kaze: " Debilu, banovao si citavu igraonu", a ja kazem: "Ti si debil jer dajes djeci da psuju po serveru iz tvoje igraone"...
amx_aplauz "reloaded" 1337

+1
Slazem se sa reloadom... Eto super svi su unbanovani.... Slijedeci put bez psovanja
MorgaN je napisao/la:
Jarane, ja ne znam zasto komplikujete tamo gdje su stvari proste kao pasulj.
Admin ulazi na server, upozorava da nema psovanja, ponovi to par puta, poslije toga slap, slay,kick, ban. Pa da mi je tata rodjeni, banovao bih ga. Vi tu glumite ludilo, svojim jaranima dopustate da divljaju po serveru, dok druge banujete bez razloga.
Ista pravila vaze za sve, pa ko voli nek izvoli.
Problem je u tome sto imate nesposobne admine koji ne znaju razliku izmedju wh, aim-a i igraca koji posjeduje skill.
Ne znam zasto se admin mora pravdati...

I ti imuniteti su cista glupost, ali ono bas....
Sve je super.. Ali admini se moraju pravdati i morace josh dugo jer nije stvoren Admin team kojem se moze vjerovati bez provjeravanja.
Naravno, glupo je za ocekivati da se to desi za ovako kratko vrijeme..

Ali sve u svemu, s obzirom koliki je pritisak sa svih strana (i od mene cak ) Mislim da je ovo dosad za cistu destku !
UUFFF... sto mrzim takve admine, nije samo na vasem serveru , ustvari nisam jos ni usao, nego eto jednostavno, ufurani misle, head admin tu nije nikad, a on sa nekim drugim nickom prati "djecu"koja se ku**e.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.