Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kako napuniti server?

263 pregleda · 15 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 19:41

poozz svima.ee ovako koji god ip ukucam server je pun a moj je skuplji server od njihovog imam kgb premium,dok je njihov solucija,pa moze li neko da mi pomogne kako da punim server????sta da radim,ima li neko neke pametne prijedloge?' dam admina kazu mi dovest ce raju i niko nikad nista,vise nikom i nedajem admine samo me iskoristavaju.pozz hvala unaprijed
Uzmi redirekciju od nekog jaceg servera , raspitaj se sa ovima koji se u to razumiju te se sa njima posavjetuj sa kojeg servera uzeti redirekciju ..

U to ti se razumije GAZZEL , ponajbolji sto se tice servera [ www.gamers.ba/profil/GAZZEL/ ]
Najlakše ti je igračima.
GAZZEL majka za takva pitanja

cus
pa reklamiras server po forumima, po drugim serverima ( jes' da ces ban dobit, al jbg )
Fino uzmijes admine svima, napises na nekoliko foruma "Konkurs za admine"

Napravis rank, i fino napises "Ko bude najaci ovaj mjesec dobija admina" naravo i ti malo pratis, da li cheat pali ima li skilla ofo ono

Raja se uvijek navuce kad treba admina dobit

@
Vazno je da ljudi dodaj server u favorits, kad vide da su svi serveri puni a tu ima mjesta uci ce

Isto tako mos da se reklamiras po raznim forumima, napravis neki 4um o cs-u etc...

Bitna je reklama
spY je napisao/la:
Najlakše ti je igračima. :D
hhaha ti si moj idol igračima HAHAHAAH
Kao sto znate na Balkanu smo jedan od najjacih i najvecih Counter-Strike Community-a, zato imamo mogucnost da prodajemo redirect kome treba. Sa sigurnoscu mozemo tvrditi da mozemo napuniti 5 servera kao keks, zato je mesecno moguce od nas kupiti samo 5 redirekcija, jer ne zelimo da budu serveri na pola prazni, vec da su puni, i ljudi koji kupe redirekciju zadovoljni. Da bi jedna takva stvar mogla lepo da funkcionise potreban je dogovor izmedju kupca i nas, jer inace moze doci do komplikacija a ne zelimo da se zameramo ni sa kim, zato smo sastavili jedna osnovna pravila kojih se mora pridrzavati svaki kupac Balkan-Ekspress Redirekcije.

Gde mogu uplatiti za redirekt?

Srbija:
Ziro racun: 310-0700300005707-09
Ime i prezime: Aleksa Mijuca
Nick na forumu: psycho_prase
Klikni ovde ako zelis videti sliku u punoj velicini. [798x371]

Bosna i Hercegovina:
Ziro racun: 3383002600204620
Ime i prezime: Suad Arslanagić
Nick na forumu: sudo

Hrvatska:
Ziro racun: 2360000-3233862015
Ime i prezime: Marino Santini
Nick na forumu: Blue Skull

Crna Gora:
Ziro racun: 530-0000200093062-89
Ime i prezime: Vasilije Radulovic
Nick na forumu: Marshall

Posle toga kada uplatite gore navedenu sumu na gore navedeni racun ( zavisi odakle ste ), sacuvajte uplatnice i obavezno se javite na dole navedenu MSN adresu.

Pravila Balkan-Ekspress Redirekcije:

1. Najvaznije pravilo glasi, da server na koji mi redirektujemo ne sme da redirektuje na nijedan server dalje, jer inace mi mozemo da punimo 5 servera, a ne 1. Redirekcija dalje je moguca samo ako uplatite za vise servera.

2. Cena redirekcije zavisi od broja slotova zato je ovo pravilo gore vrlo vazno, jer ako neko plati za jedan server od 26 slota, pa redirektuje na drugi server sa 26 slota, on je ustvari platio 26 slota, a mi mu punimo 52 slota, zato je ovo prvo pravilo toliko vazno!

3. Svaki kupac mora nama dati admina na serveru, kako bi mi mogli da kontrolisemo da li se pridrzavate svih pravila.

4. Svaki server kome dajemo redirekciju mora da redirektuje igrace nazad na BE server po dogovoru, kako bi se odrzao krug.

5. Ukoliko se ispostavi da ste prekrsili neko od pravila, redirekcija ce biti momentalno iskljucena.

6. Svaki kupac Balkan-Ekspress redirekcije od nas ima mali poklon, a to je, da moze da izabere jedan Balkan-Ekspress server gde ce dobiti besplatan slot sve dok je kupac Balkan-Ekspress Redirekcije. ;) ( koji inace kosta 10€ )

Ukoliko bude usvojeno jos neko pravilo bice blagovremeno napisano u ovom postu.

MSN:

[email uklonjen] - direktor finansija, gospodin Aleksa :)

Cenovnik Balkan-Ekspress Redirekcije:

Cena do 26 slota = 20€ ( 1900 din )
Cena do 32 slota = 25€ ( 2300 din )

*Ukoliko server od preko 26 slota ima prosek 20+ igraca na dan placa 20€

Za vise informacija o Balkan-Ekspress Redirekciji obratite se u ovom topicu ili na MSN.

Kao sto znate na Balkanu smo jedan od najjacih i najvecih Counter-Strike Community-a, zato imamo mogucnost da prodajemo redirect kome treba. Sa sigurnoscu mozemo tvrditi da mozemo napuniti 5 servera kao keks, zato je mesecno moguce od nas kupiti samo 5 redirekcija, jer ne zelimo da budu serveri na pola prazni, vec da su puni, i ljudi koji kupe redirekciju zadovoljni. Da bi jedna takva stvar mogla lepo da funkcionise potreban je dogovor izmedju kupca i nas, jer inace moze doci do komplikacija a ne zelimo da se zameramo ni sa kim, zato smo sastavili jedna osnovna pravila kojih se mora pridrzavati svaki kupac Balkan-Ekspress Redirekcije.

Gde mogu uplatiti za redirekt?

Srbija:
Ziro racun: 310-0700300005707-09
Ime i prezime: Aleksa Mijuca
Nick na forumu: psycho_prase
Klikni ovde ako zelis videti sliku u punoj velicini. [798x371]

Bosna i Hercegovina:
Ziro racun: 3383002600204620
Ime i prezime: Suad Arslanagić
Nick na forumu: sudo

Hrvatska:
Ziro racun: 2360000-3233862015
Ime i prezime: Marino Santini
Nick na forumu: Blue Skull

Crna Gora:
Ziro racun: 530-0000200093062-89
Ime i prezime: Vasilije Radulovic
Nick na forumu: Marshall

Posle toga kada uplatite gore navedenu sumu na gore navedeni racun ( zavisi odakle ste ), sacuvajte uplatnice i obavezno se javite na dole navedenu MSN adresu.

Pravila Balkan-Ekspress Redirekcije:

1. Najvaznije pravilo glasi, da server na koji mi redirektujemo ne sme da redirektuje na nijedan server dalje, jer inace mi mozemo da punimo 5 servera, a ne 1. Redirekcija dalje je moguca samo ako uplatite za vise servera.

2. Cena redirekcije zavisi od broja slotova zato je ovo pravilo gore vrlo vazno, jer ako neko plati za jedan server od 26 slota, pa redirektuje na drugi server sa 26 slota, on je ustvari platio 26 slota, a mi mu punimo 52 slota, zato je ovo prvo pravilo toliko vazno!

3. Svaki kupac mora nama dati admina na serveru, kako bi mi mogli da kontrolisemo da li se pridrzavate svih pravila.

4. Svaki server kome dajemo redirekciju mora da redirektuje igrace nazad na BE server po dogovoru, kako bi se odrzao krug.

5. Ukoliko se ispostavi da ste prekrsili neko od pravila, redirekcija ce biti momentalno iskljucena.

6. Svaki kupac Balkan-Ekspress redirekcije od nas ima mali poklon, a to je, da moze da izabere jedan Balkan-Ekspress server gde ce dobiti besplatan slot sve dok je kupac Balkan-Ekspress Redirekcije. ( koji inace kosta 10€ )

Ukoliko bude usvojeno jos neko pravilo bice blagovremeno napisano u ovom postu.

MSN:

[email uklonjen] - direktor finansija, gospodin Aleksa

Cenovnik Balkan-Ekspress Redirekcije:

Cena do 26 slota = 20€ ( 1900 din )
Cena do 32 slota = 25€ ( 2300 din )

*Ukoliko server od preko 26 slota ima prosek 20+ igraca na dan placa 20€

Za vise informacija o Balkan-Ekspress Redirekciji obratite se u ovom topicu ili na MSN.

i pitaj za redirekciju
@reLoaded - raspitaj se malo kako stoje BE serveri i BE community, mozda se iznenadis kad cujes da smo bolji od KGB, iako od njih uzimamo servere. Mozda se iznenadis koliko i sa ovim cjenama imamo redirekcija. Samo sam realan. Nebi ovdje sad da promoviram community, ako te nesto jos zanima javim ti na pm.
spY je napisao/la:
Najlakše ti je igračima.
Ovo mi palo na pamet cim sam procitao naslov teme.
gg noob i stisni trokut.
Upustvo za punjenje servera : by ^OziriS^

1.) Prvi mijesec reklamiraj dijeli free admine samo ko dovede 15 igraca !
2.) Poskidaj sve admine ostavi samo najboljim , koji nisu dijeca
3.) Drugi mijesec kupi redirekciju Predlazem od SLB Community-a i naravno nastavi reklamirati po forumima i portalima ...
4.) Server ce biti pun , NAPOMENA : (Ako kupujes redirekciju ne kupuj na manje od 2 mjeseca) jer se server nece napuniti ...

NAPOMENA:
- Obavezno kupuj srv od KGB Hostinga - www.kgb-hosting.com
- Redirekt samo od jacih Community-a npr. SLB , MILF CLARION (Trenutno ne prodaje redirekt) ...
- Ubaci dobre i kvalitetne plunginena srv nemoj prenatrpavati jer ce server bugovati !
- Uvedi dobru administraciju !

OVO STO SAM NABROJAO = Dobar (PUN SERVER 24/7) ,sa kvalitetnom administracijom , hostingom ...
Ostalo sve je na tebi ..

Ako zelis da ti ja odrzavam server kontaktiraj me na pm

;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.