Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steelseries Xai bih/hr

251 pregled · 10 odgovora · otvorena 16.02.2010. u 18:38

Treba mi netko da prodaje, poznaje nekoga tko prodaje Xai mis.

Ili jos bolje ako ima u ijednom pc-shopu u BiH ili Hrvatskoj.

Ugl. cjena do 120 km (netreba biti nov) ako netko prodaje polovan, al bi radje nov uzeo.

Thx svima na pomoci

140-150 je nov , barem se tako prodaje. Koliko mogu viditi i znam nema u BiH za hr. ne znam.

Post dobio aplauz od wcKd

ebay.de ;) naruci 5eura ti je postarina :)
gAte je napisao/la:
ebay.de naruci 5eura ti je postarina
+carina 320 kn na ovu cjenu

@ ovaj iznad nekako mi skupo ovo 160 al jbg ja mislim da cu morati

I da, ima li u plusu dostava?
e_mouse je napisao/la:
+carina 320 kn na ovu cjenu :)

@ ovaj iznad nekako mi skupo ovo 160 al jbg ja mislim da cu morati ;)

I da, ima li u plusu dostava?
hmm neznam za to nisam upoznat, al neznam sto neuzmes variantu kinzu, isti qrac ko i taj samo sto je taj laserski, a i onako je bolji opticki nego taj laserski, ima ja kinzu, on je duplo jeftiniji ;)
gAte je napisao/la:
hmm neznam za to nisam upoznat, al neznam sto neuzmes variantu kinzu, isti qrac ko i taj samo sto je taj laserski, a i onako je bolji opticki nego taj laserski, ima ja kinzu, on je duplo jeftiniji
Jedan od glavnih razloga

e_mouse je napisao/la:
Jedan od glavnih razloga :D

pa nema veze buraz :D vidi ona kinzu ti moze na bilo koju podlogu isti qrac, a ova laserska samo za podloge tog tipa :) ja sam morao kinzu radi QCK Heavya, jer Xai pocne da treperi na njoj :S
gAte je napisao/la:
pa nema veze buraz vidi ona kinzu ti moze na bilo koju podlogu isti qrac, a ova laserska samo za podloge tog tipa ja sam morao kinzu radi QCK Heavya, jer Xai pocne da treperi na njoj :S
i opet jedan od razloga:

e_mouse je napisao/la:
:D i opet jedan od razloga:

ma ici ce ti ko pod maslom vjeruj mi ;) al eto svi vise vole Xai jer ga vise furaju ;) al eto isti qrac

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.