Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Liga prvaka - Osmina finala

1.258 pregleda · 116 odgovora · otvorena 16.02.2010. u 14:30

Večeras se nastavlja takmičenje Lige Prvaka i večeras na programu su dvije utakmice. Možda neki od vas znaju već da je uefa pomjerila rasporede utakmica tako da svake sedmice se igra liga prvaka, a ne kao prošlih godina kada se igralo svake dvije sedmice.

Prva dva para su:

Lyon - Real Madrid (večeras, 20:45)
Stadion: Gerland
Sudija: Atkinson (ENG)

AC Milan - Manchester United (večeras, 20:45)
Stadion: San Siro
Sudija: Olegario Benquerenca (POR)

Bit će ovo vrhunske utakmice i ne treba ih propustiti. Real Madrid je po meni favorit protiv Lyon-a koji je oslabljen u odnosu na prošle sezone, tako da Real ima bolje izglede večeras. A u Milanu očekujem tvrdu utakmicu, možda i bez golova. Al' nadajmo se što više golova.

Hala Madrid!

Tema u zanimljivim do završetka utakmica.

btw. BHT prenosi Milan - Man. Utd. -.-'
Milan - Man utd 1

Milan se izvuko iz krize , u zadnjem kolu je 3:2 savlado Udinese tako da im se samopouzdanje vratilo , ukoliko Ronaldinho bude pravi mislim da Milan moze bez problema pobjediti Man.
Go go lyon
Go go milan
9-)
Pozdrav,
Večeras ću gledati utakmicu Lyon - Real Madrid
ono baš da se opustim.
Navijam za Real Madrid ipak to je moj najbolji klub iz djetinstva.
Mislim da je vrijeme da Real Madrid prođe taj "Lyon" jer Lyon je već izbacivo Real-a.
Možda ove godine Real Madrid dođe do finala sem ako se ne sastane sa Chelsea, jer mislim da im je to protivnik najteži.
Sa Barcelonom su igrali i poznaju jedni druge vrlo dobro tako da su obostrano oprezni.
Eto konačno da vidimo neki spektakl' pozdravljam vas još jednom nadam se da će te svi uživati u utakmicama Lige Prvaka
Veliki sam FAN Manchestera Uniteda , nadam se vecerasnjoj pobjedi Fergusonovih izabranika nad Milanom !!!

Takodje da naglasim da imaju velike sanse za osvajanje titule lige sampiona(bice tesko , pored onakvoga Chelsea , koji difinitivno dospijeva u finale) !!

To bi bile moje prognoze !! GL MU
1
1

9-)9-)9-)
gledacu milan-man united

bice zanimljivo zato sto sad beckham igra za milan :)
je napisao/la:
A stani, Real josh uvijek igra ligu prvaka ? Nije ispo ?
Rega da će više raje gledati Manchester v Milana, jer ima na prenosu.
Ako budem mogao naćiću sebi online pa pratit Reala, jer sam igrao na njih, a i volim njihov fudbal. Realno gledajući od zadnji par utakmica olimpik lyona, nemaju nikakve šanse. Zaostavili su francuski šampiont, a bordo sve dalji i dalji. Što se tiće općenitog mišljenja o Realu, mislim da slijede njihove godine. Silno žele ligu prvaka, i ja mislim da su glavni favoriti, uz manchester. 'Ako se sjećate realovog haranja evropom, za zizuom, i kompanijom, siguram sam da nešto slično slijedi narednih godina. Milan, igra sve bolji i bolji nogomet, i pružiće dobar otpor. Ronaldinho nikad neće biti onaj stari, iz barce, pratim ga u par zadnjih utakmica milana, i pomalo se vraća u formu, ali nije to to. Manchester za mene drugi favorit za LP. Iznenadilo me to, kako su dobro podnjeli odlazaka ronalda, mislio sam da će pasti u duboki dep, ali suprotno , sve bolje i bolje igrjau, i dišu chelseu za vratom. Fergusson je presudan za manchester, može otići i doći 20 ronalda, al' jedan je Alex.

Toliko od mene, pozdrav
Gledacu Milan - Manchester United, i nadam se velikoj pobjedi Manchestera.
Ja cu gladati Mancestera.Ali opet i ova druga utakmica nije za baciti,ali u drugoj utakmici je rival real tako da se moze znati pobjednik.
Sve u svemu sretno svim timovima

Real <3
Mancester <3
Evo ko ce u 100 bodova da Lyon dobija

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.