Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

HNS pomoc

128 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.02.2010. u 11:47

E vako Ima li ko KZH da skace lj dosta naci strafe PUNO da radi DA mi senda na MSN molim ,vas jako mi treba.

Izvinite na temi,ali treba MI hitno.
Javljajte mi se na PM ako ko ima.

HVALA unaprijed admine molim te nezakljucaji temu dok nedobijem ODG.!!

HVALA jos 1
to nikad neces dobiti ... ZATO STO JE TO cheat ... PRESKOCIS CJELU MAPU ...
tenK_ je napisao/la:
Pa sta arane IMAM jedan svoj server ocu nesto da pokusam Ja znam igrat hNS dobro lj mi 250 ali TREBAMI da vidim na mie mogul GORE skocit SA tim KZHOM
tenK_ je napisao/la:
Nije cheat nego scripta ;-)
alies s' waitovima ....

Imam ja kzH mystery hack nmc i td.

Ali nije free :$

I mozes skociti ;)

Ja sam skakako HNS prije i znam da postoje razne LongJump scripte koje "same skaču" na određenu daljinu. Npr 249,252 itd itd, al đaba ti to kad naučiš da skočiš longjump npr 252 (il više naravno) bez scripte onda se možeš pohvaliti da znaš raditi long jump.

Što se tiče tih scripti sve imaš na www.fpsbanana.com , ako sam te dobro razumio.
AZA je napisao/la:
Ja sam skakako HNS prije i znam da postoje razne LongJump scripte koje "same skaču" na određenu daljinu. Npr 249,252 itd itd, al đaba ti to kad naučiš da skočiš longjump npr 252 (il više naravno) bez scripte onda se možeš pohvaliti da znaš raditi long jump.

Što se tiče tih scripti sve imaš na www.fpsbanana.com , ako sam te dobro razumio.
hvala aza

dajte coeku aplauz !!!! a ja skace bez scripte 250 EV hvalim se HAHAHA xaxa aj HVALA jos 1

lock admine
Ja ti mogu posuditi skill jedino :(
Prije par mjeseci dok sam ovo aktivno igrao skakao sam po 270 ... Iako se čini ne moguće itekako je moguće ...
Te scripte i fazoni ... Mah' sranje jedno obično ...
u just ask from us for a fuxing cheat, hack
napravi sebi server i skaci dok se ne ustelis...njubino glupa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.