Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hoću da kupim premium

236 pregleda · 25 odgovora · otvorena 15.02.2010. u 23:09

ljudi znam da sam dosadan sa temama ali molio bih vas da me modovi ne banuju jer obećavam da vas neću više gnjaviti s temama,znači hoću da kupim g.ba premium
1.kolko to košta?
2.gdje se to uplati?
3.kolko to traje?
http://www.gamers.ba/premium
Evo ja upravo poslao text GAMERS na taj i taj broj. I ovaj ne dolazi mi aktivacijski broj =/
Aktivacija premium je jednostavna, pošalji sms poruku sa tekstom GAMERS na broj:
091810400
Odmah aeš dobiti uzvratnu poruku sa kodom za aktiviranje premium elanstva na mjesec dana. Isto tako možeš dodati više mjeseci na svoj korisnieki raeun.

Cijena poruke je 2 KM + pdv

Opcija je dostupna za BHTelecom i ERONET korisnike

Premium je samo jedan dodatak na vaš account koji vam otvara dodatne opcije na GAMERS.ba portalu. Za svako punjenje dobiješ 20 GAMERS bodova. Saznaj više o premiumu, klikni ovdje!
Dobio si šifru ?

Upiši u nastavku šifru koju smo ti poslali i klikni na dugme za aktivaciju:

Ako imaš problema oko aktivacije, kontaktiraj nas klikom ovdje.

MRŠ VIŠE SPAVAT , DOSADAN SI SA TEMAMA !
Smijem se al' place mi se
Šta moriš sa temama ? :S

http://www.gamers.ba/premium
Premium kupujes preko ovog portala Premium

Aktivacija premium je jednostavna, pošalji sms poruku sa tekstom GAMERS na broj:
091810400
Odmah ces dobiti uzvratnu poruku sa kodom za aktiviranje premium clanstva na mjesec dana. Isto tako možeš dodati više mjeseci na svoj korisnieki racun

Full totorial PREMIUM
SPEC7RE je napisao/la:
091810400
Odmah aeš dobiti uzvratnu poruku sa kodom za aktiviranje premium elanstva na mjesec dana. Isto tako možeš dodati više mjeseci na svoj korisnieki raeun.

Premium je samo jedan dodatak na vaš account koji vam otvara dodatne opcije na GAMERS.ba portalu. Za svako punjenje dobiješ 20 GAMERS bodova. Saznaj više o premiumu, klikni ovdje!
Dobio si šifru ?

Ja nisam dobio povratnu poruku :S Jel treba duze cekati ili mi je kredit dzabe otisao ? :S
SPEC7RE je napisao/la:
091810400

Dobio si šifru ?

znači ja pošaljem poruku na taj broj ono mis skine 2.2km s računa i ja imam g.ba premium na 1mjesec????ja sam mtelovac jel to kako moguć za nas??
Ne mogu vjerovat. 3 teme u max 15 minuta,jesi ti dobar? I na kraju ovaj lik nece dobit ban
Edit: Posalji i vidi hoceli ti doci kod? -.-
Computer96 je napisao/la:
znači ja pošaljem poruku na taj broj ono mis skine 2.2km s računa i ja imam g.ba premium na 1mjesec?ja sam mtelovac jel to kako moguć za nas??
Il' ne citas , il' si glupko ?

" Opcija je dostupna za BHTelecom i ERONET korisnike "
znači mtel korisnici ništa od premiuma pa to nije pošteno
ii izvinite zbog 3 teme u 15min
znači mtel korisnici ništa od premiuma pa to nije pošteno
ii izvinite zbog 3 teme u 15min
Moze i na m:tel ...
Hocu i ja pa se ne kurcim .
kako možereciii
Pa isto ko i za ostale mreze Nije naveden m:tel ali moze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.