Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tuku li se kečeri pravo?

175 pregleda · 27 odgovora · otvorena 15.02.2010. u 22:48

ljudi ja sa rajom u školi već duže vrijeme raspravljamo tuku li se kečeri pravo oni normalno seljaci sa sela i kažu da se kečeri ne tuku pravo a ja suprotno mislim pa ona bacanja na leđa i skakanja na koljena nemogu biti namještena šta vi mislite?
ma nezz i meni to malo sumnjivo al ima 20.000 ljudi u dvorani ne bi to niko gledao da je narRRihtaljka
NE :/

Nakon serije udaraca u lice,koja je trajala oko pola sata,on nema ni sljive na glavi.Gdje je tu logika?
Ajde da ja skocim tebi na usta, i vidi oces li ti moci opet ustati. Ajde da te prevrnem preko sebe slomim ti kicmu oces li moc ustat. Udaraju se nigjde krvi smijesno. Naravno da nije pravo
vjerujem vam,ali poslušajte verziju koju moja mama kaže :D "sine dragi to su budale,manijaci i luđaci robijaši bla bla bla.....kaže da su oni na drogama teškim inače bi se svi polomili xd
Jesili ti imalo bistar....
WWE
World Wrestling Entertainment!

Ja gledam WWE, ali to je zabava, ne tuku se ko npr. K1 ako ti je do tog gledaj to, ali nervira me kad mi jaran kaze necu da gledam KECERE jer se ne bore pravo ono ti je sve kofol, puknem kad mi to neko kaze.....

Keceri, jake borbe, jos jaca prica, uvjek zanimljivo gledat...
cus
sljedeci put kad budes gledao obrati paznju na sudijinu ruku kad odbrojava haha.. udera od pod i odskace mu ruka od pod koliko je gumen 9-)

bas si dijete jbt :D
Ispade ti vece seljak od njih ( ti sto tvrde da je namjesteno ) , sve ti je to da bi zabavili idole .

A i teme su ti retardirane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.