Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NoizzCrew Ku**o!

613 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.02.2010. u 20:32

Vozdra gejmeri. Odmorite malo od tih silnih igrica i pročitajte temu. Naime dolazimo sa novim audio update-om, snimkom sa nastupa u koji je bio u subotu (13. februara) u klubu 'AG' i sponzorima.

Prva stvar: Snimak sa nastupa!
Video mozete pogledati na facebook linku:
~ MakeNoizz Party | AG klub | 13. februar

Druga stvar: Audio update!
Dvije nove trake mozete poslusati na mom myspace profilu:
~ Epic | NoizzCrew

Treća stvar: Sponzor!
Ne, nismo bas tolika komercijala. Imamo mini sponzora upravo iz vaseg gejming svijeta. To je mystery clan i njihov logo se pojavio na nasim akreditacijama na nastupu, zbog toga sto su pustali nase stvari na svom radiju.
~ Mystery Clan

+ anketa je tu. Glasajte i obrazlozite. Peace out!
Ma onako kao cjelina niste losi, Blanco vas izvlaci :D
Morate jos ucit :r
Pa bolan gdje ces ovo na gamers postat... al bash mi nije jasno shto?
Prosvijetli me i citiraj molim te :D
Zilla je napisao/la:
Pa bolan gdje ces ovo na gamers postat... al bash mi nije jasno shto?
Prosvijetli me i citiraj molim te :D
Dosadno mu

btw jel ti u obalu ides? O.o
Cuo za vas, svidja mi se to s cim 'barachite' :]
Sretno u daljnjem radu
BennyBlanco je napisao/la:
Dosadno mu

btw jel ti u obalu ides? O.o
dosadno mu ahah to jel :D
idem.. shto?

@Edit: 100% agree sa jasonovim postom!
Zilla je napisao/la:
dosadno mu ahah to jel :D
idem.. shto?

@Edit: 100% agree sa jasonovim postom!
cini mi se da sam te vidjao po skoli pa zato :D
BennyBlanco je napisao/la:
cini mi se da sam te vidjao po skoli pa zato :D
gdje budesh na odmoru? ja uvijek pored boka, svaki je***i odmor, ne mozhesh me fulit da si sasha matich :D
Ma samo šibaj, svi su od nekud počinjali ;)
je napisao/la:
Pa jebote ba šta vrijeđaš Fiftija?Nije 50 feninga već 50 pfeninga!
@tema:Vi ste tako ql možete li mi biti idoli?
je napisao/la:
Slazem s Jasonom . Slusajuci ovu pjesmu ti ispade neki teski je**c a imas 15-6 god. Niste komercjala a furate Airmax , ku**e , itd..
je napisao/la:
Pa brate Enese nemoras bas toliko da nas pwnas :(
Ja kontao da me ti podrzavas :$ AHAHAHAHAHAH

Ma bolan ta pjesmica je zajebancija , a osim toga mi smo jos pocetnici.... :$
Iskreno, meni koji se razumijem ajmo reći u rep zvučite kao neka vrsta pokvarene ploče (koliko sam uspio preslušati)...
Poslušajte na youtube pjesme od skoja-e, agrez-a, epidemic-a pa vidite koliko se razlikuje to i ovo vaše...
Sporo ide beat, što se meni nikako ne sviđa, jer treba da bude malo brže, a ne uspavanka.
Nedajte da vas moj post obeshrabri, možda i bude nešto od vas... Ja sam dao samo svoje iskreno mišljenje, a vi kako hoćete.

http://www.youtube.com/watch?v=G6RgVi4QkzU

http://www.youtube.com/watch?v=AQMCndgybDU

http://www.youtube.com/watch?v=G5W4rGHvsd0

http://www.youtube.com/watch?v=XgQDmP3mUIo&feature=PlayList&p=2A64807D83DF3AC9&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

Eto 4 primjera kako domaći rep treba da zvuči
Preslušaj, pa pokušajte primjeniti neke stvari što su ti momci uradili u svojim pjesmama (ne kopirati ih, nego probati na isti kalup raditi)...
Toliko od mene, pozz
je napisao/la:
Pa upravu si sto se tice toga. Inace uglavnom slusam Old School rap, Tram 11, FM Jam, Roots Manuva, The Roots, NWA itd. Ono trudim se koliko mogu, niko se nije preko noci proslavio. Hvala tebi i svima na iskrenim komentarima, iako ce me sad' biti stid da udjem na Gamers HHAHAHAH :$

OffTopic: Enese, po ko zna koji put te pitam, sto me blocka na msn-u :( Ja te pozelio :$
je napisao/la:
Potpisujem sve sto si do sad reko :D
MaxYz je napisao/la:
Pa jebote ba šta vrijeđaš Fiftija?Nije 50 feninga već 50 pfeninga!:D
@tema:Vi ste tako ql možete li mi biti idoli?:r
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

Fino pise u pravilu..ccc
Security ! :D

" @tema:Vi ste tako ql možete li mi biti idoli?:r "

~ Ocm' Grčka mlađa od te fore :r
-Jeste li vi bolesni ? Odvratno . Frenkievi idoli i to još stvaljaš na g.ba gdje 90 % likova ne zna šta je lajn,bar ili slične stvari . Normalno većina će ti reči da su odlične trake jer im se sviđa bit pa se mogu zadavat . Stavi trake na forume,forume za underground scenu,gdje guraju likove poput vas .
-Moj savjet okani se textova tipa Sulayman Tihič Rejs , emo i te fazone, samo sa betlom se moš progurat ništa više .

ŽIVIO.
je napisao/la:
www.youtube.com/watch?v=qaKJYn6tyxQ

Ova pjesma nije losa vidim sta slusas pa prosudi,nedavno izasla..

UZIVAJ ! ;)
Mrzim domachi rep ono bash iz dushe... odron sve :] ne mogu vas slushat i gotovo! Da se izvinem svom drugu benji i emshi xD
Zilla je napisao/la:
Mrzim domachi rep ono bash iz dushe... odron sve :] ne mogu vas slushat i gotovo! Da se izvinem svom drugu benji i emshi xD
-How I could just kill a man ? I ne mrzio kad je glavni na sceni frenkie,oko prsta vrti samo konobarske tacne .
vnd_ je napisao/la:
-How I could just kill a man ? I ne mrzio kad je glavni na sceni frenkie,oko prsta vrti samo konobarske tacne .
Ja sam duboko u pravom hip-hopu, hranim se time vech godinama.. :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.