Vjerojatno svi znaju za popularnu besplatnu igru Icy Tower koju je još prije osam godina osmislio Free Lunch Design .
U ulozi ste Harolda i zadatak vam je pomoći mu da stigne do vrha tornja.
Eh , sad , kakvo takmicenje ?
Cilj je napraviti najveci score .
Objasnjenje :
*Igru downloadovati ( http://icy-tower.en.softonic.com), te je instalirati , te napokon pokrenuti (igra je velika oko 5 MB , pa mislim da nece biti problema sa instaliranjem)
*Nakon sto ste instalirali , te pokrenuli igru , kreirajte profil .
*Idite na Start Game , te odaberite CLASSIC
*Igrajte , te pokusajte napraviti sto veci score .
*Nakon sto ste "propali" , na ekranu ce Vam se pojaviti "High score" , uslikajte , te uploadajte na imageshack.us , slika mora biti uploadovana u thumb formatu , te je postaviti na temu .
*Dozvoljeno je samo 1 put postaviti SS , znaci nema edita , tko bude varao , ovim putem ili nekim drugim , diskvalificiran je .
Igra pocinje 15. veljace 2010. u 15h (danas) , te zavrsava 20. veljace 2010. u 15h ( subota) .
Eh , sad Vama najvazniji dio , nagrade .
Nagradjuje se prvih 5 mjesta .
Nagrade ce biti osigurane tijekom dana , a nagrade za sada su :
1. mjesto [ 5KM dopuna (bilo koja mreza , koja vama pase) + bodovi + admin na gamers.ba serveru ]
2.mjesto [250 bodova + iznenadjenje + admin na gamers.ba serveru]
3.mjesto [100 bodova]
4 & 5. mjesto [po 50-100 , zavisi bodova]
Nagrada ce biti jos , ne brinite
Takmicenje pocinje u 15:00h.
Napomena :
Uz SS dostaviti i VIDEO , kojeg cete snimati preko Camtasia Studia , upload ga na rapidshare , ili nesto drugo , te poslati meni ili spY-u na pm .
U ulozi ste Harolda i zadatak vam je pomoći mu da stigne do vrha tornja.
Eh , sad , kakvo takmicenje ?
Cilj je napraviti najveci score .
Objasnjenje :
*Igru downloadovati ( http://icy-tower.en.softonic.com), te je instalirati , te napokon pokrenuti (igra je velika oko 5 MB , pa mislim da nece biti problema sa instaliranjem)
*Nakon sto ste instalirali , te pokrenuli igru , kreirajte profil .
*Idite na Start Game , te odaberite CLASSIC
*Igrajte , te pokusajte napraviti sto veci score .
*Nakon sto ste "propali" , na ekranu ce Vam se pojaviti "High score" , uslikajte , te uploadajte na imageshack.us , slika mora biti uploadovana u thumb formatu , te je postaviti na temu .
*Dozvoljeno je samo 1 put postaviti SS , znaci nema edita , tko bude varao , ovim putem ili nekim drugim , diskvalificiran je .
Igra pocinje 15. veljace 2010. u 15h (danas) , te zavrsava 20. veljace 2010. u 15h ( subota) .
Eh , sad Vama najvazniji dio , nagrade .
Nagradjuje se prvih 5 mjesta .
Nagrade ce biti osigurane tijekom dana , a nagrade za sada su :
1. mjesto [ 5KM dopuna (bilo koja mreza , koja vama pase) + bodovi + admin na gamers.ba serveru ]
2.mjesto [250 bodova + iznenadjenje + admin na gamers.ba serveru]
3.mjesto [100 bodova]
4 & 5. mjesto [po 50-100 , zavisi bodova]
Nagrada ce biti jos , ne brinite

Takmicenje pocinje u 15:00h.
Napomena :
Uz SS dostaviti i VIDEO , kojeg cete snimati preko Camtasia Studia , upload ga na rapidshare , ili nesto drugo , te poslati meni ili spY-u na pm .
, kad sam to igrao x), btw. imaju raja pravo neko ce zasigurno koristit cheatove, al et...