Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan open raspad ??

255 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.02.2010. u 21:12

Ako itko zna sto je s ligom balkan open ? Vidim rezultati se nepojavljuju , frend mi danas kaze imo u 18:00 mec nema ni protivnika ni sudije . Zna li tko u cemu je problem ?
Hvala
Sve imas na njihovoj stranici. . .
http://whotafak.info/forum
gl&hf
faR1S je napisao/la:
Sve imas na njihovoj stranici. . .
http://whotafak.info/forum
gl&hf
Nemogu ja to nigdje naci na njihovoj stranici , vec sam gledao . Ako ti mozes daj mi link.
click_JBB je napisao/la:
Nemogu ja to nigdje naci na njihovoj stranici , vec sam gledao . Ako ti mozes daj mi link.
Bjez' . . ta liga je ja mislim propala. . jer vidim da nisu objavljeni razultati,nisu odigrani cw-ovi nisu admini pratili ...i sta drugo ocekujes :)
propala po meni,mozda se ozivi :)
faR1S je napisao/la:
Bjez' . . ta liga je ja mislim propala. . jer vidim da nisu objavljeni razultati,nisu odigrani cw-ovi nisu admini pratili ...i sta drugo ocekujes :)
To sam ti ja sve reko i trazim samo da mi neko kaze obrazlozenje, dont spam bezveze .
faR1S je napisao/la:
Bihac ima problema sa netom, neke frke momci nemogu na net da udju. nyonyo, jordo i nostrix.
korel je napisao/la:
Bihac ima problema sa netom, neke frke momci nemogu na net da udju. nyonyo, jordo i nostrix.
Da,da bili su ti problemi na podrucju ozimica. . mislio sam da je to rijeseno..prije 2dana emir me zamolio da sudim 2 meca dao rcon ofo ono 21,22 h bio sam tada na serveru medjutim niko nije dosao. . i pomislio sam da su neozbiljni timovi..i od tada nisam se cuo s emirom. . nije ga bilo na netu :$ 9-)
korel je napisao/la:
Ok onda slone . :) Znaci nastaviti ce se ?
click_JBB je napisao/la:
Ok onda slone . :) Znaci nastaviti ce se ?
odkud znam cuj nastavice se pa nisu dbli da odustanu sad ha ya :)
Cisto sumnjam da ce se onakva liga raspasti , kao sto vam je objasnjeno visa sila ih je sprijecila da prate ovaj dio .

Ocekujemo nastavak

Sretno sa ligom
korel je napisao/la:
odkud znam cuj nastavice se pa nisu dbli da odustanu sad ha ya :)
Super onda , gl hf na sljedecem mecu (vs nas naravno ) ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.